LeBron James'ten NBA'e: "Bunu yapamazsınız"

26.03.2020 - 23:37 | Son Güncellenme: 26.03.2020 - 23:41

LeBron James, NBA'in koronavirüs salgını sonrası ligin devam etmesi durumunda nasıl yapılabileceği hakkında düşüncelerini paylaştı.

LeBron James'ten NBA'e: "Bunu yapamazsınız"

Dünyada yayılan koronavirüs sebebiyle ertelenen ligler arasında bulunan NBA'de Los Angeles Lakers forması giyen LeBron James, ligin yeniden başlamasının ardından neler yapılabileceği üzerine kurgulanan senaryolar hakkında konuştu.

NBA yönetimi ligin yeniden başlayacak durumu olursa ne yapacağına henüz karar vermezken, normal sezonu iptal edip direkt var olan sıralamalardan playofflara mı geçirecekleri belli değil.

"Direkt playofflara geçemezsiniz"

LeBron James ise konuyla ilgili fikirlerini, katıldığı bir podcast programında ifade etti. Kral lakaplı oyuncu, "Direkt playofflardan başlama işini yapamazsınız. Çünkü henüz +60 maç oynayan ve son sıralardan playoff pozisyonu için savaşan takımlara haksızlık olur. Belki 1,5-2 hafta mini bir antrenman dönemi yapıldıktan sonra en azından 5-10 maç daha normal sezon oynanıp öyle playofflara geçilebilir." şeklinde konuştu.

"Vücudum şaşırıyor"

Sezonun hastalık sebebiyle araya girmesinin ardından genel rutinin dışına çıktığını belirten LeBron James, "Vücudum sanki bana, 'Neler oluyor dostum? Daha Mart ayındayız ve playofflara hazırlanman gerekiyor, neden birden her şeyi kapattın?' diyor." ifadelerini kullandı.

AJANSSPOR - DIŞ BASIN

Senin için hazırladığımız haberler