LeBron James'in 2 numarayı seçmesinin sebebi...

04.02.2020 - 13:57 | Son Güncellenme: 04.02.2020 - 11:20

LeBron James'in 2 numarayı seçmesinin sebebi...

Los Angeles Lakers'ın yıldız oyuncusu LeBron James, 16 Şubat tarihinde oynanacak NBA All-Star maçında 2 numaralı formayı giyecek.

Hazırlayan: Bertan ERMAN

NBA'de bu yıl Chicago'da düzenlenecek All-Star'da büyük maçta LeBron James'in takımı ile Giannis Antetokounmpo'nun takımı karşı karşıya gelecek. 

Lakers'ın yıldızı LeBron James, kaptanlık yapacağı takım hakkında dün bir karar aldı. Kral, takımının All-Star maçında, geçtiğimiz hafta helikopter kazasında hayatını kaybeden NBA efsanesi Kobe Bryant ve 13 yaşındaki Gianna'nın anısına 24 ve 2 numaralı formalarla sahada yer alacağını açıkladı. 

LeBron James ve 5 yaşındaki kızı Zhuri

LeBron James ise, bu karşılaşmada 2 numaralı formayı giyeceğini, bu numarayı tercih etmesinin sebebinin, kızı Zhuri olduğunu söyledi. Kobe Bryant'ın kazada hayatını kaybeden 13 yaşındaki kızı Gianna Maria da, Mamba Sports Academy'de 2 numaralı formayı giyiyordu. 

Yıldız oyuncu, Kobe Bryant'ın babalığı ile ilgili, “Son 3 yıldır en mutlu hallerini görüyordum. Sanırım hepimiz bunu söyleyebiliriz. Son 3 yılda onu hep böyle gördük. Hepiniz #GirlDad (Kız Babası) hashtagiyle gördünüz. Ben bir kız babasıyım. Kardeşim (Anthony Davis) de bir kız babası.” ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler