NBA'de Los Angeles Lakers Forması Giyen LeBron James Sezonun Geri Kalanı İçin Konuştu

20.02.2023 - 18:33 | Son Güncellenme: 20.02.2023 - 19:11

Los Angeles Lakers'ın süper yıldız forveti LeBron James NBA'de sezonun geri kalanı hakkında önemli açıklamalarda bulundu. 38 yaşındaki yıldız kalan 23 maçın önemini vurguladı.

NBA'de Los Angeles Lakers Forması Giyen LeBron James Sezonun Geri Kalanı İçin Konuştu

AJANSSPOR-HABER

NBA'de dün gece oynanan All-Star maçınının ardından Los Angeles Lakers'ın süper yıldızı LeBron James, ESPN'e önemli açıklamalarda bulundu. 38 yaşındaki oyuncu normal sezonun kalan kısmının önemini vurguladı.

"Hayatımın en önemli 23 maçı"

"Kral" lakaplı James normal sezonun kalan son 23 maçı hakkında "Hayatımın en önemli 23 normal sezon maçı olacak. Takımımı play-off'lara taşımak istiyorum. Kendimi iki sezon üst üste play-off'ların dışında kalmış olarak görmek istemiyorum. Bu benim DNA'mda yok." dedi.

"Benim asıl tutkum şampiyon olmak"

Her zaman öncelikli hedefinin şampiyonluk olduğunu vurgulayan James "Burada oturmuş sayı rekorunu ve bu tür şeyleri konuşuyoruz, bunlar harika. Ama play-off yapmaya çalışmak ve kendimize başka bir Larry O'Brien Kupası için rekabet etme şansı vermek konusunda daha tutkuluyum." ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'yi reddetti, NBA onu konuşuyor!
Habere Git

"Bileti kaparsak herkesle rekabet ederiz"

Play-off'a girmeleri halinde herkes ile rekabet edebileceklerini söyleyen LeBron James "Playoff'lara çıktığımızda herkesle rekabet edebileceğimize her zaman güvendim ve şimdi de farklı hissetmiyorum. Şu anda oluşturduğumuz kadroyla bu normal sezonu istediğimiz yerde bitirirsek, tüm lig olmasa da Batı Konferansı'ndaki her takıma karşı rekabetçi olabiliriz. Eğer play-off biletini kaparsak herkesle rekabet edebiliriz." dedi.

20'liklere taş çıkarıyor

38 yaşındaki LeBron James bu sezon Los Angeles Lakers forması ile 45 maçta forma giydi. "Kral" bu maçlarda 30.0 sayı, 8.4 ribaunt ve 7.0 asist ortalamalarıyla takımın en önemli oyuncusu oldu.

Lakers sağlam basmıyor

Sezon içinde Anthony Davis yaşadığı sakatlıkla güç kaybeden Los Angeles Lakers inişli çıkışlı bir grafik çizdi. 27 galibiyet, 32 mağlubiyet ile Batı Konferası'nın 13. sırasında bulunan Lakers, doğrudan play-off bileti için 6. sıradaki Dallas Mavericks'in 3.5 galibiyet gerisinde bulunuyor.

İlgini Çekebilir
VİDEO | NBA All-Star'da Tatum tarihe geçti! Müthiş rekor...
Habere Git

Kadro takasla güçlendirildi

Los Angeles Lakers play-off iddiasını arttırmak için takas döneminin son günlerinde 3 takımlı bir takas anlaşmasına girdi. Bu anlaşmada Russell Westbrook, Juan Toscano Anderson ve Damien Jones'u Utah Jazz'a gönderen Los Angeles Lakers kadrosuna Minnesota Timberwolves'tan D'Angelo Russel, Utah Jazz'dan Malik Beasley ve Jarred Vanderbilt'i katmıştı.

Geçen sezon hayal kırıklığı oldu

LeBron James'in sakatlık nedeniyle 26, Anthony Davis'in ise 42 maç kaçırdığı 2021-2022 sezonu Los Angeles Lakers için tam bir kabus oldu. 33-49'luk derecesi ile Batı'yı 11. sırada bitiren Lakers, play-in'e dahi giremeden sezonu erken kapatmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler