Lazio cephesinden bir Beşiktaş açıklaması daha: "Immobile eğer ayrılırsa..."

09.07.2024 - 09:01 | Son Güncellenme: 09.07.2024 - 09:11

Serie A ekibi Lazio'da, Beşiktaş ile anlaşmaya vardığı iddia edilen Ciro Immobile hakkında kulüp başkanı Claudio Lotito'nun ardından teknik direktör Marco Baroni'den de açıklama geldi.

Lazio cephesinden bir Beşiktaş açıklaması daha: "Immobile eğer ayrılırsa..."

AJANSSPOR - HABER

Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ın İtalyan golcü Ciro Immobile ve kulübü Lazio ile anlaşmaya vardığı 34 yaşındaki futbolcunun imza için İstanbul'a geleceği iddia edilmişti. 

Lazio'dan ilk açıklama başkandan

Bu iddialara Lazio cephesinden ilk yanıt kulüp başkanı Claudio Lotito'dan gelmişti. Lazio Başkanı, "Ciro Immobile için Beşiktaş'tan herhangi bir teklif almadık. Lazio'da kontratı var ve bize bir teklif gelmedi. Teklif gelirse değerlendiririz." açıklamasını yaptı.

"Eğer ayrılırsa bu benim ya da kulübün istemediği bir tercih olacaktır"

Lotito'nun ardından Immobile'nin Beşiktaş'a transferiyle ilgili Lazio Teknik Direktörü Marco Baroni de konuştu. Baron Beşiktaş iddiaları hakkında; "Beşiktaş haberi bana sürpriz oldu. Bunun doğru olup olmadığını bilmiyorum. Eğer ayrılırsa bu benim ya da kulübün istemediği, profesyonel bir tercih olacaktır." dedi.

 

2016'dan bu yana Lazio forması giyiyor

Sevilla'dan 2016 yılında 9.25 milyon Euro'ya transfer olduğu tarihten bu yana Lazio forması giyen Ciro Immobile, mavi beyazlı formayla 340 maçta 207 gol ve 54 asistlik performans sergiledi.

34 yaşındaki futbolcu geride kalan sezonda ise 43 maçta 11 gol ve 1 asistlik katkı yaptı. 

Immobile'nin Laziuo ile 2026 Haziran ayı sonuna kadar sözleşmesi bulunuyor.

Senin için hazırladığımız haberler