Lamine Yamal'ın babası saldırının ardından ilk kez konuştu

17.08.2024 - 13:17 | Son Güncellenme: 17.08.2024 - 13:26

Yıldız futbolcu Lamine Yamal'ın babası Mounir Nasraoui İspanya'da bir grubun bıçaklı saldırısına uğramasının ardından hastaneye kaldırılmıştı. Nasraoui ile kez açıklama yaptı.

Lamine Yamal'ın babası saldırının ardından ilk kez konuştu

AJANSSPOR - HABER

Genç futbolcu Lamine Yamal'ın babası Mounir Nasraoui dört kişi tarafından saldırıya uğradı. Bir otoparkta gerçekleşen olayda Nasraoui sırtından defalarca bıçaklandı.

Yamal'ın babası ilk kez konuştu

İspanya'nın Mataro kentindeki bir otoparkta bıçaklı saldırıya uğrayan ve sırtından defalarca bıçaklanan Mounir Nasraoui ilk kez konuştu. İspanya basınında yer alan bilgilere göre Lamine Yamal'ın babası yaşadığı saldırının ardından "Çok korktum. Kendimi ölüm ve yaşam arasında gördüm." dedi.

Yamal'ın babasına saldıran 3 kişi tutuklandı

La Vanguardia, Lamine Yamal'ın babası Mounir Nasraoui, Mataro'daki bir otoparkta çıkan tartışmanın ardından bıçaklı saldırıya uğradığını aktarmıştı. The Sun'da yer alan habere göre ise polis, Nasraoui'ye saldıran şüpheli üç saldırganın cinayete teşebbüs suçundan tutuklandığını, dördüncü saldırgan için ise yakalama çalışmalarının sürdüğünü aktardı.

İlgini Çekebilir
Yeni görüntüler ortaya çıktı: Lamine Yamal'ın babası hesaplaşma yüzünden mi bıçaklandı?
Habere Git

Yamal, babasını ziyaret etti

Barcelona yıldızı Lamine Yamal, bıçaklı saldırı sonrasında hastaneye kaldırılan babası Mounir Nasraoui'yi hastanede ziyaret etti.

Senin için hazırladığımız haberler