La Liga'ya transfer olacak mı? Antalyasporlu Kaluzinski açıkladı

24.08.2024 - 14:30 | Son Güncellenme: 24.08.2024 - 14:44

La Liga ekiplerinden Real Valladolid ile adı geçen ve Süper Lig'de Antalyaspor forması giyen Jakub Kaluzinski, transferi hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

La Liga'ya transfer olacak mı? Antalyasporlu Kaluzinski açıkladı

ARİF CAN YILDIZ - AJANSSPOR

Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor'da forma giyen ve adı bu transfer sezonunda sıklıkla Ronaldo Nazario'nun hisse sahibi olduğu La Liga ekibi Real Vallodolid ile anılan Jakub Kaluzinski geleceği hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

La Liga'ya gidecek mi?

Antalyaspor'un 21 yaşındaki orta sahası Jakub Kaluzinski, "La Liga'ya transfer olacak mısın?" sorusunu cevapladı. İşte Polonyalı futbolcunun cevabı...

"Sanmıyorum"

Akdeniz ekibinde gösterdiği performansla La Liga ekibi Real Valladolid'i peşine takan futbolcu "La Liga'ya gideceğimi sanmıyorum ama her şey olabilir bekleyip göreceğiz" dedi.

Başkan açıklamıştı

Kırmızı-beyazlı kulübün başkanı Sinan Boztepe, konuk olduğu A Spor ekranlarında, "Jakub Kaluzinski'ye bir çok kulübün ilgisi ve teklifi var ama ederini teklif eden bir kulüp yok. Bizim beklentimiz minumum 2.5-3 milyon euro civarında. Bu civarlarda teklif gelirse değerlendirebiliriz" demişti.

Antalyaspor performansı

Geride bıraktığımız sezon Antalya ekibi ile 35 maça çıkan ön libero sahada yer aldığı maçlarda 2 asist yaptı. Her iki ayağını da kullanabilen futbolcu Antalyaspor'un bu sezon oynadığı 2 Süper Lig maçına da sonradan dahil oldu.

Senin için hazırladığımız haberler