Emirhan Topçu'dan Las Palmas ve Beşiktaş için transfer açıklaması

28.03.2024 - 14:33 | Son Güncellenme: 28.03.2024 - 14:42

Bu sezon oynadığı futbolla dikkatleri üzerine çeken Çaykur Rizesporlu Emirhan Topçu, Avrupa ekiplerinin radarına girdi. 23 yaşındaki stoper transferi hakkında konuştu ve İspanyol ekibine yeşil ışık yaktı. Detaylar haberimizde...

Emirhan Topçu'dan Las Palmas ve Beşiktaş için transfer açıklaması

AJANSSPOR-HABER

Trendyol Süper Lig'de Avrupa kupalarını hedefleyen Çaykur Rizespor'da transferde hareketli saatler yaşanıyor. Karadeniz ekibi bu sefer oyuncu isteyen taraf değil oyuncu istenen taraf oldu. 

Las Palmas'ın radarında

Çaykur Rizespor'da sergilediği performansla göz dolduran Emirhan Topçu, İspanyol ekiplerinden Las Palmas ve Getafe'nin radarına girdi. 23 yaşındaki savunmacı transferi hakkında açıklamalarda bulundu.

Çaykur Rizespor'da hedef Avrupa 

Radyospor'da Salim Manav'ın canlı yayın konuğu olan Emirhan Topçu, "Çaykur Rizespor'da takımımızın geneli genç oyunculardan mevcut. Ben sezon başında bu kadar iyi olacağımızı beklemiyordum. Takımımızda 12-13 tane genç oyuncu var, 3-4 tane tecrübeli isimler var. Çaykur Rizespor olarak hedefimiz Avrupa. Umarım bu hedefimize ulaşırız. Kişisel olarak ise gitgide yükselen bir performansım var. Üzerine koyarak devam etmek istiyorum. Umarım hayallerime ve hedeflerime ulaşırım" dedi.

İlgini Çekebilir
Süper Lig'den La Liga'ya transfer oluyor! 4 yıllık sözleşme...
Habere Git

"Las Palmas'ın teklifi sonrasında kulübümle konuştum"

Kariyer planlamasından bahseden Emirhan, "Kariyer hedefim Türkiye'de önemli bir takımda oynamak yerine direkt Avrupa'ya gitmek. Evet Beşiktaş'ın 2 sezon önce teklifi olmuştu. Beşiktaş'tan ilk teklif yaptıldığı zaman; Rizespor yetkililerine, aileme ve menajerime söyledim. Hazır olmadığımı belirttim ve 'Tecrübe kazanarak transfer olmam daha doğru olacaktır' dedim. Hepimiz hemfikir olduk ve Rizespor'da kaldım. Las Palmas'ın teklifi sonrasında kulübümle konuştum; bu seneyi burada bitirmem gerektiği söylendi. Sezon sonunda kulüp yetkilileri, ailem, menajerim Fatih Abi ve ben karar vereceğiz. Hedefim de Avrupa var. Kendimi Avrupa'daki takımlar için hazır hissediyorum" diye konuştu.

İlhan Palut'a övgü dolu sözler

Teknik Direktör İlhan Palut'a ayrı bir parantez açan Emirhan Topçu, "İlhan Hoca çok disiplinli, çok hırslı ve iletişimi bizimle yüksek bir hocamız. İlhan Hoca bizleri ligin zirvesindeki Galatasaray ve Fenerbahçe maçına da, ligde zor günler geçiren İstanbulspor maçına da aynı tempoyla hazırlıyor. İlhan Hoca ile çalışmak çok güzel ve verimli" şeklinde konuştu. 

En çok zorlayan Rey Manaj

Ligde kendisini en çok zorlayan forvetin Sivassporlu Rey Manaj olduğunu söyleyen 23 yaşındaki savunmacı, en beğendiği stoperler listesine ise Sergio Ramos, Virgil van Dijk ve Puyol'u ekledi.

İlgini Çekebilir
Polonyalı yıldız 1 yıl daha Fenerbahçe'de!
Habere Git

Bilindiği üzere İspanyol basını, Las Palmas'on Emirhan Topçu ile 4 yıllığına anlaşmaya vardığı ve Çaykur Rizespor kulübüne de 5 milyon Euro'nun (artı ikramiye) üzerinde bir bonservis ücreti ödeyeceği iddia edilmişti.

Bu sezonki performansı

23 yaşındaki savunma oyuncusu bu sezon forma giydiği 27 karşılaşmada 2 asist kaydetti.

Güncel piyasa değeri 4 milyon Euro

Transfermarkt verilerine göre güncel piyasa değeri 4 milyon Euro olan 23 yaşındaki oyuncu, savunma dışında sol bek ve merkez orta saha pozisyonlarında da görev yapabiliyor.

İlgini Çekebilir
Trabzonspor'da Orsic geri dönüyor! Konyaspor maçında...
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler