L-Gante'den Mauro Icardi, Wanda Nara aşk üçgeni hakkında şok açıklama!

17.07.2024 - 00:02 | Son Güncellenme: 17.07.2024 - 00:11

Mauro Icardi - Wanda Nara çiftinin boşanma kararında etkisi olduğu düşünülen Wanda Nara'nın yakın arkadaşı hip-hop şarkıcısı L-Gante açıklama yaptı.

L-Gante'den Mauro Icardi, Wanda Nara aşk üçgeni hakkında şok açıklama!

AJANSSPOR HABER

Galatasaray'ın Arjantinli süper yıldızı Mauro Icardi ile eşi Wanda Nara boşanma kararı aldı. Boşanma sürecinde, Wanda Nara'nın şarkıcı yakın arkadaşı L-Gante ile görüntüleri gündeme geldi. L-Gante, görüntüler ve yaşanan olaylar üzerine şok edici bir açıklamada bulundu.

"Onunla çok iyi anlaşıyorum"

Wanda Nara ile fazla yakın oldukları fotoğraflar üzerine tepki çeken L-Gante, "İnsanlar arkadaşları için her şeyi yaparlar. Kötü zamanlarda dostlarının yanında dururlar. Ben de bunu yapıyorum. Onunla çok iyi anlaşıyorum. İş yapıyoruz. Her zaman böyleydi" dedi. 

L-Gante, Mauro İcardi ile fotoğrafını paylaştı

Wanda Nara ile anılan Arjantinli sanatçı L-Gante, sosyal medya üzerinden Mauro Icardi ile yan yana olduğu bir fotoğraf paylaştı. L-Gante, paylaştığı fotoğrafın üstüne "Bana bir soru sorun" notunu düştü.

Wanda Nara: "Çok fazla yalan söylendi"

L-Gante hakkındaki spekülasyonlara ve sorulara cevap vermek isteyen Wanda Nara, "Açıklığa kavuşturulacak bir şey yok, çok fazla yalan söylendi, o benim arkadaşım. Aynı müzik şirketiyle çalışıyoruz" şeklinde iddiaları yalanlamıştı.

"Hiçbir suçlu veya üçüncü şahıs yok"

Icardi ile olan ayrılığı sonrası Wanda Nara, "Hiçbir suçlu veya üçüncü şahıs yok, bizim ilişkimiz her zaman dışarıdan görünenden daha güçlü. Önceliğim her zaman çocuklarım oldu ve bugün her zamankinden daha fazla. Saygınız için teşekkürler" demişti.

Senin için hazırladığımız haberler