Kylian Mbappe'nin Arda Güler şaşkınlığı: "Onu çok iyi tanımıyorum ama..."

19.06.2024 - 12:56 | Son Güncellenme: 19.06.2024 - 13:04

A Milli Futbol Takımı'nın Gürcistan'ı 3-1 mağlup ettiği maçta nefis bir gole imza atan Arda Güler, dünya basınında manşetleri süslerken milli futbolcu, Real Madrid'de yeni takım arkadaşı olan Kylian Mbappe'yi de kendisine hayran bıraktı.

Kylian Mbappe'nin Arda Güler şaşkınlığı: "Onu çok iyi tanımıyorum ama..."

AJANSSPOR - HABER

A Milli Futbol Takımı EURO 2024 F Grubu'ndaki ilk maçında dün akşam Dortmund'da Gürcistan ile karşı karşıya geldi.  

Mücadelede ilk yarı Mert Müldür ve Mikautadze'nin karşılıklı golleriyle 1-1 sona ererken ikinci yarıda ay yıldızlılar maçın kilidini Arda Güler ile açtı.

Arda Güler'den müthiş gol

Milli futbolcu Arda Güler, milli takımın eşitliği bozacak golü aradığı dakikalarda sahneye çıktı. 19 yaşındaki yıldız 65. dakikada ceza sahasının dışından attığı müthiş golle Türkiye'yi Gürcistan karşısında 2-1 öne geçirdi.

Arda'nın golü dünya basınında manşet oldu

Milli futbolcunun, Gürcistan ağlarını havalandırdığı gol dünya basınında da büyük övgü aldı. İşte o övgülerden bazıları:

El Pais: "Türkiye Gürcistan'ı Arda Güler'in mükemmel golüyle 3-1 yeniyor"

A Bola: "Arda Güler harika bir golle harika bir anda maçın kaderini belirledi"

Mundo Deportivo: "Aman Allahım Arda Güler ne biçim bir gol icat etti"

 

 

İlk maçların en iyi golüne aday gösterildi

Öte yandan, Arda Güler ve Mert Müldür'ün Gürcistan karşılaşmasında kaydettiği goller, UEFA tarafından ilk grup maçlarının en iyi golü için aday gösterildi.

Mbappe, Arda'nın golüne şaştı kaldı!

İspanyol basınından Defensa Central'de yer alan haberde, Real Madrid'e imza atarak Arda Güler'in yeni takım arkadaşı olan Fransa Milli Takımı'nın süperstarı Kylian Mbappe de Arda Güler'in müthiş golü karşısında büyük şaşkınlık yaşadı.

"Onu çok iyi tanımıyorum ama bu harika bir gol"

Haberin detayında, 25 yaşındaki futbolcu yeni takım arkadaşı Arda Güler'in Türkiye formasıyla Gürcistan'a attığı gol sonrası şaşkınlığını gizleyemeyerek, "Onu çok iyi tanımıyorum ama bu harika bir gol... İnanılmaz bir gol gibi görünüyor" yorumunu yaptığı aktarıldı.

Burnu kırıldı, iki maç kaçırabilir

Fransa Milli Takımı ile EURO 2024'e gelen Kylian Mbappe, takımının D Grubu'nda oynadığı ilk maç olan Avusturya karşılaşmasında büyük bir talihsizlik yaşamıştı. Yüzüne aldığı darbe ile burnu kırılan Mbappe'nin Fransa'nın grupta oynayacağı diğer iki maçta takımdaki yerini almasının zor olduğu açıklandı.

Senin için hazırladığımız haberler