Kylian Mbappe'den, Cristiano Ronaldo'ya nazire!

13.06.2024 - 15:38 | Son Güncellenme: 13.06.2024 - 15:53

Real Madrid'in kadrosuna kattığı Fransız yıldız Kylian Mbappe'nin imza günü ve detayları belli oldu. Mbappe, görkemli bir törenle taraftarın karşısına çıkacak.

Kylian Mbappe'den, Cristiano Ronaldo'ya nazire!

AJANSSPOR - DIŞ HABER

İspanyol basınından Marca, Real Madrid'e transfer olan dünyaca ünlü Fransız yıldız Kylian Mbappe'nin imza gününü ve detaylarını açıkladı.

Mbappe'nin imza günü belli oldu

Real Madrid'e transferiyle dünyada ses getiren Kylian Mbappe, 16 Temmuz Salı günü Santiago Bernabeu Stadyumu'nda taraftarın karşısına çıkacak. 

85.000 kişilik kapasitesi bulunan Santiago Bernabeu Stadyumu'nun, Mbappe için gelen İspanyol taraftarlar tarafından doldurulması bekleniyor.

İmza töreninde Avrupa Şampiyonası detayı

Haber detayında imza günü tarihininin, EURO 2024 sebebiyle belirlendiği kaydedildi. Fransa'nın turnuvaya erkenden veda etmesi senaryosunda dahi belirlenen tarihin erkene çekilmeyeceği ifade edildi.

İdolünü takip ediyor

Kylian Mbappe, on binlerde Real Madrid taraftarının önünüde kendisini İspanyol ekibine bağlayacak resmi sözleşmeye imza atacak. Fransızın idolü olarak gördüğü Cristiano Ronaldo da Real Madrid'e transfer olduğu 6 Temmuz 2009 tarihinde, Santiago Bernabeu'da dolu tribünler önünde resmi sözleşmeye imza atmıştı. Ronaldo'nun bu görkemli imzası o dönem futbol dünyasında büyük ses getirmişti.

Sözleşme detayları

Kylian Mbappe, Real Madrid ile 5 yıllık sözleşmeye imza atacak. Fransız yıldızın, İspanyol devinden yıllık 60 milyon Euro garanti ücret alması bekleniyor.

Senin için hazırladığımız haberler