Kutlu: "Girdiğimiz pozisyonları değerlendiremedik"

05.04.2021 - 22:08 | Son Güncellenme: 05.04.2021 - 22:12

Süper Lig'in 32. haftasında Denizlispor, deplasmanda Fenerbahçe'ye 1-0 mağlup oldu. Karşılaşma sonrası Denizlispor teknik direktörü Hakan Kutlu değerlendirmelerde bulundu.

Kutlu: "Girdiğimiz pozisyonları değerlendiremedik"

Süper Lig'in 32. haftasında Denizlispor, deplasmanda Fenerbahçe ile karşı karşıya geldi. Kadıköy Şükrü Saraçoğlu Stadyumu'nda oynanan mücadelede Denizlispor, Fenerbahçe'ye 1-0 mağlup oldu.

Karşılaşma sonrası Denizlispor teknik direktörü Hakan Kutlu açıklamalarda bulundu.

"İkinci yarı Fenerbahçe biraz daha coşkulu başladı"

Kutlu "Özellikle ilk yarıda oyuncularım rakibe pozisyon vermeden tamamladık. Birkaç şut girişimi vardı sadece. Duran toptan gol bulmaya çalıştılar. Bizim çok net girdiğimiz hatta Sagal'ın girdiğini de sayarsak 3 net pozisyonumuz vardı.  Girdiğimiz pozisyonları değerlendiremedik, değerlendirsek farklı olacaktı. İkinci yarı Fenerbahçe biraz daha coşkulu başladı. Duran toptan golü yedik. Daha sonra girişimlerimiz oldu. Ama kazandılar. Ben takımın oyunundan ve duruşlarından memnunum. Tabii kaybedilen bir maçtan sonra oyundan memnunum demek sıkıntılı olsa da ama bugün kazanabilecek kadar oynadı takım gole çevirebilseydik" ifadelerini kullandı.

"Gerekli puanları toplar, ligde kalırız"

Ligde kalan karşılaşmalara odaklanacaklarını ifade eden genç teknik adam Hakan Kutlu, şu ifadelerle cümlelerine son verdi:

"Perşembe günkü maça konsantre olacağız. Kazandığımız takdirde ligin geri kalanında kazanabileceğimiz çok var. Umarım gerekli puanları toplar, ligde kalırız."

Senin için hazırladığımız haberler