Erzurumspor FK'da Hakan Kutlu'dan Bodrumspor Beraberliği Yorumu

19.08.2023 - 20:28 | Son Güncellenme: 19.08.2023 - 20:49

Trendyol 1. Lig'in ikinci haftasında deplasmanda Bodrumspor ile 0-0 berabere kalan Erzurumspor FK'da teknik direktör Hakan Kutlu, maç sonu değerlendirmede bulundu.

Erzurumspor FK'da Hakan Kutlu'dan Bodrumspor Beraberliği Yorumu

AJANSSPOR - HABER

Bodrum FK, 1’inci Lig 2’nci hafta mücadelesinde Erzurumspor FK ile 0-0 berabere kaldı.
İki takım da girdiği pozisyonları değerlendiremedi, maç 0-0 sona erdi. Bu sonuçla birlikte yeşil-beyazlı ekip puanını 4’e, rakibi Erzurumspor ise 2’ye yükseltti.

Maç sonu Erzurumspor FK Teknik Direktörü Hakan Kutlu da iki takım oyuncularını da tebrik etti.

Fenerbahçe ve Galatasaray sözleri

Oyuncuların sıcak havada üst düzey bir mücadele verdiğini belirten Kutlu, şöyle konuştu:

"Geçen sezon Bodrumspor çok başarılı bir sezon geçirdi, bu sezona başarılı girdi. İnşallah aynı şekilde devam ederler. Geçen sezon Bodrumspor Süper Lig'e çıkmış olsa, buraya Süper Lig takımlarının hiçbirini bu şartlarda getirip futbol müsabakası oynatamazlar. Fenerbahçe, Galatasaray ve diğer Süper Lig takımlarını bu hava şartlarında bu saatte maç oynatmaları mümkün değil.

"Bizim açımızdan beraberlik kötü değil"

Bir alt lig olunca insan ayrımı yapıyorlar. Sözlerimin Bodrumspor ile alakası yok. Burada akşam 22.00'dan önce maç oynanmaz. Bir üst ligdeki takımların hiçbirini buraya getiremezler. Bodrumspor gibi iyi bir takımla deplasmanda bu şartlarda oynadığımız maçta bir puan kötü gözükmüyor. Bizim açımızdan beraberlik kötü değil."

Senin için hazırladığımız haberler