Kutlu: "Bence yüzde yüz penaltı pozisyonumuz var"

04.02.2021 - 21:24 | Son Güncellenme: 04.02.2021 - 21:38

Süper Lig'in 23. haftasında Trabzonspor evinde Denizlispor'u 1-0 mağlu etti. Karşılaşma sonrası Denizlispor Teknik Dİrektörü Hakan Kutlu, açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

Kutlu: "Bence yüzde yüz penaltı pozisyonumuz var"

AJANSSPOR - HABER

Süper Lig'in 23. haftasında Trabzonspor evinde Denizlispor'u 1-0 mağlu etti. Karşılaşma sonrası Denizlispor Teknik Dİrektörü Hakan Kutlu, açıklamalarda bulundu. 

"Sadece 1 tane taktik antrenman yapabildik"

Denizlispor'un 49 yaşındaki teknik direktörü Kutlu "İkinci maçımız. Göztepe gibi önemli bir galibiyetten sonra önemli bir deplasmana çıktık. Sadece 1 tane taktik antrenman yapabildik. 2 gündür Trabzonspor'un zaaflarını anlattık. Oyunun başlangıcında önemli bir mücadele ortaya koyduk. Trabzonspor kaliteli bir takım. Topu rakibe vermiş gibi olduk ama pozisyonlarımız vardı. 1-2 tane daha çıkış yakalayabilseydik gol de bulabilirdik. İkinci yarı Trabzonspor'un baskısıyla geçti ama biz de pozisyon bulduk. Bence yüzde yüz penaltı pozisyonumuz var. " ifadelerini kullandı.

"VAR'a gidilmesi gerekirdi. VAR çağırmadı... "

Karşılaşmada hakem konusuna da değinen KUTLU "Hakemden memnunuz, görememiş olabilir ama VAR'a gidilmesi gerekirdi. VAR çağırmadı... Trabzonspor için çağırdı, bizim için çağırmadı. Hakem çok iyi maç yönetti ama görememiş olabilir. VAR çağrısın dedi belki ama çağırmadı. Oyuncularım geçen maçtan daha iyi bir mücadele  ortaya koydu. 2 gün sonra çok önemli maçımız var, umarım kazanarak ligin üst sıralarına çıkabiliriz." değerlendirmesinde bulundu.

Senin için hazırladığımız haberler