Derya Ceren Çağlayan, kürsüde Türk bayrağıyla cevap verdi

19.10.2022 - 10:32 | Son Güncellenme: 19.10.2022 - 12:45

Dünya Bilek Güreşi Şampiyonası'nda Dünya Şampiyonu olan milli sporcumuz Derya Ceren Çağlayan, kürsüde Kazakistan bayrağı açan sporculara Türk bayrağı açtı. Detaylar...

Derya Ceren Çağlayan, kürsüde Türk bayrağıyla cevap verdi

AJANSSPOR HABER

43. Dünya Bilek Güreşi Şampiyonası'na 'Dünya Şampiyonu' olan milli sporcumuz Derya Ceren Çağlayan, ödül almadan önce kürsüye çıkan Kazak sporcuların bayrak açmasını gördükten sonra Türk bayrağıyla kürsüye gelerek rakiplerine cevap verdi. 

14-23 Ekim tarihleri arasında Antalya'da düzenlenen Dünya Bilek Güreşi Şampiyonasında 21 yaş altı klasmanda mücadele eden milli sporcumuz Derya Ceren Çağlayan 'Dünya Şampiyonu' oldu.

Şampiyonayı 2'nci ve 3'üncü bitiren Kazak sporcular  Derya Ceren Çağlayan'dan önce sahneye çıkarak Kazak bayrağını açtılar. Sahne kenarında bulunan Derya Ceren, bu hareketi gördükten sonra Türk bayrağı ile sahneye gelerek Kazak bayrağının önünde açtı. 

Kazakistan teknik direktörü özür diledi

Kazakistan Milli Bilek Güreşi takımının teknik direktörü Marat Asainov, konuyla ilgili yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: 

"Bu konuyu koçlarla ve kızlarla zaten tartıştık. Bu, elbette bir daha olmayacak. Bu olaydan dolayı herkesten ve tabii ki dünyanın dört bir yanındaki spor hayranlarından özür dileriz."

Senin için hazırladığımız haberler