Rodrygo'nun Real Madrid'e Kral Kupası'nı Getiren Golleri Atarken Evi Soyuldu

08.05.2023 - 14:47 | Son Güncellenme: 08.05.2023 - 14:54

İspanya Kral Kupası final maçında Osasuna ile karşı karşıya gelen Real Madrid'de kupayı getiren golleri atan Rodrygo'nun o esnada evi soyulduğu ortaya çıktı.

Rodrygo'nun Real Madrid'e Kral Kupası'nı Getiren Golleri Atarken Evi Soyuldu

AJANSSPOR - HABER

İspanya'da Sevilya'daki La Cartuja Stadı'nda 6 Mayıs'ta Real Madrid ve Osasuna takımları arasında oynanan Kral Kupası final maçı sırasında Real Madridli futbolcu Rodrygo Goes'in Madrid'deki evinin soyulduğu bildirildi.

Rodrygo'nun maç akşamı evi soyuldu

İspanyol basınının polis kaynaklarına dayandırarak verdiği haberde, Real Madrid'e Kral Kupası'nı getiren golleri atan Rodrygo Goes'in Madrid'in La Moraleja ilçesindeki evinin maç akşamı soyulduğu belirtildi.

Evi altüst edilmiş

Rodrygo'nun evinin olduğu sitedeki bir özel güvenlik görevlisinin ihbarı üzerine polisin olay yerine gittiği ve içeri girildiğinde bazı odalarının altüst olduğunun görüldüğü kaydedildi.

Brezilyalı futbolcunun evinden nelerin çalındığına ilişkin bilgiler henüz paylaşılmadı.

İlgini Çekebilir
Real Madrid'de kriz! Kabul etmiyorlar
Habere Git

Real Madrid'in gollerini attı

Real Madrid'in 2-1'lik galibiyetiyle sonuçlanan Kral Kupası finalinde Rodrygo, takımının iki golünü de atan isim olmuştu.

Benzema ve Carvajal'ın da evleri soyulmuştu

İspanya'da ünlü futbolcuların evlerinde hırsızlık olaylarına son yıllarda oldukça sık rastlanırken, geçen yıl Real Madridli futbolculardan Karim Benzema ve Dani Carvajal'ın da evleri soyulmuştu.

Senin için hazırladığımız haberler