Hakan Çalhanoğlu'ndan Benfica maçı öncesi Milli Takım açıklaması

02.10.2023 - 18:04 | Son Güncellenme: 02.10.2023 - 22:13

Inter forması giyen milli oyuncu Hakan Çalhanoğlu, Benfica ile oynayacakları Şampiyonlar Ligi maçı öncesi konuştu, A Milli Futbol Takımındaki değişiklikle ilgili yorum yaptı, "Kuntz iyi iş çıkardı, Montella ile konuştum" dedi.

Hakan Çalhanoğlu'ndan Benfica maçı öncesi Milli Takım açıklaması

AJANSSPOR - HABER

Inter forması giyen milli oyuncu Hakan Çalhanoğlu, Benfica ile oynayacakları Şampiyonlar Ligi maçı öncesi açıklama yaptı.

"Finalde olmak çok güzeldi"

Hakan Çalhanoğlu yaptığı açıklamada, "Geçen sezon finalde olmak çok güzeldi. Ne yazık ki kupayı kazanamadık ama yaptıklarımızdan dolayı takım arkadaşlarım ve takımımla gurur duyuyorum." dedi.

"Benfica maçı için hocamız karar verecek"

Hakan Çalhanoğlu, "Sakatlığım sebebiyle Real Sociedad'a karşı oynayamadım. Benfica maçı için hocamız karar verecek. Benfica'nın iyi bir takımı var ve hocalarını çok iyi tanıyorum. Maç için sabırsızlanıyorum." ifadelerini kullandı.

"Di Maria'yı Berardi'ye benzetiyorum"

Inter taraftarı ve Benfica forması giyen Di Maria ile ilgili de konuşan Çalhanoğlu, şu ifadeleri kullan:

"Inter taraftarı lafla anlatılmaz, bunu ancak deneyimleyebilirsiniz. Bana çok özel şeyler hissetiriyorlar. Di Maria'yı Berardi'ye benzetiyorum. Çok fazla özelliği ve deneyimi var ancak dikkat etmemiz gereken tek oyuncu o değil. Asla pes etmek ve küçük takımlara karşı hata yapmak istemiyoruz."

"Kuntz iyi iş çıkardı, Montella ile konuştum"

A Milli Takım'daki değişiklikle ilgili düşünceleri sorulan Hakan Çalhanoğlu, "Öncelikle eski hocam Kuntz'a teşekkür ediyorum. İyi iş çıkardı. Ancak futbol böyledir, ayrılıklara her zaman yer vardır" dedi. 

A Milli Futbol Takımı'nın yeni teknik direktörü Vincenzo Montella'nın kendisini aradığını kaydeden Hakan Çalhanoğlu, "Takımla ilgili durumları öğrenmek için telefonda konuştuk. Milano'daki ilk yılımda onunla birlikteydim. Bir İtalyana sahip olmak her zaman güzeldir. Çünkü İtalyan futbolu her zaman daha ileridedir. Montella ile konuştuk. Ülkemizde ve milli takımda durumun ne olduğunu öğrenmek istiyor. Milan'daki ilk yılımda onunla birlikte çalışmıştık, onu tanıyorum. İtalyan bir teknik adamımızın olması güzel, mutluyum. Çünkü İtalyan futbolu her zaman daha öndedir" dedi.

Inter-Benfica maçı ne zaman?

Inter, 3 Ekim Salı günü, Benfica ile sahasında karşı karşıya gelecek.

Senin için hazırladığımız haberler