Amedspor Başkanı Aziz Elaldı'dan zemin isyanı: "Patates tarlasında maç oynuyoruz!"

22.08.2024 - 13:31 | Son Güncellenme: 22.08.2024 - 13:35

Trendyol 1. Lig ekibi Amedspor'da kulüp başkanı Başkan Aziz Elaldı, maçlarını oynadıkları Diyarbakır Stadyumu'nun kötü zemini nedeniyle isyan etti. Detaylar haberimizde...

Amedspor Başkanı Aziz Elaldı'dan zemin isyanı: "Patates tarlasında maç oynuyoruz!"

AJANSSPOR - HABER

Trendyol 1. Lig'in 2. haftasında sahasında İstanbulspor'a 1-0 mağlup olan Amedspor'da başkan Aziz Elaldı, Radyospor'a açıklamalarda bulundu.

"Eksiklerimizi biliyoruz, takviyelerimiz olacak"

Salim Manav'ın canlı yayın konuğu Aziz Elaldı, "İstanbulspor'a yenildik ancak maç öncesinde çok güzel bir ortam vardı. TFF Başkanımız Sayın İbrahim Hacıosmanoğlu'na ve İstanbulspor Başkanı Ecmel Sarıalioğlu'na çok teşekkür ederim. Amedspor olarak amacımız sporun birleştirici unsurunu saha içine ve saha dışına taşımak. Ersun Yanal Hocamız ile maçtan sonra konuştuk, eksiklerimizi biliyoruz, takviyelerimiz olacak." dedi.

"Patates tarlasında maç oynuyoruz"

Stadyum zemini konusunda sert eleştirilerde bulunan Başkan Elaldı, "Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ne yazık ki bu konuda görevini yerine getiremiyor. Patates tarlası gibi zeminde maç oynamak zorunda kalıyoruz. Stadyum zemini sorunu çözüme kavuşmazsa maçlarımızı başka şehirde oynayacağız." ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler