Küçük'ten Ankaragücü'ne destek

08.10.2015 - 10:49 | Son Güncellenme: 08.10.2015 - 10:49

Ankaragücü Spor Kulübü Başkanı Mehmet Yiğiner'i kulübün Beştepe Tesisleri'nde ziyaret eden Dericizade Onursal Başkanı Faruk Küçük, VIP kombine kartını alarak Ankaragücü'ne destekte bulundu.

2015-2016 sezonu için başarı dileklerini ileten Küçük, "Birlik ve beraberlik içerisinde olursak güçlü oluruz. Bu nedenle tüm Ankaralılar Ankaragücü'ne destek olmalı, kırgınlıklara, küskünlüklere asla müsaade etmeden tüm taraftarlarımız kombine kartlarını alarak Ankaragücü'müze sahip çıkmalı. Ankaragücü kentimizin, hepimizin takımı. Göreve geldiği günden itibaren 105 yıllık bir çınar olan Ankaragücü'nü ayakta tutmak ve yaşatmak adına  yoğun bir mücadele gösteren başkanımız Mehmet Yiğiner'e özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ederim." dedi.

Ankaragücü Spor Kulübü Başkanı Mehmet Yiğiner de Dericizade Onursal Başkanı Faruk Küçük'ün ziyaretinden duyduğu memnuniyeti belirterek, "Gerçek bir Ankara sevdalısı olan Faruk Küçük aynı zamanda Ankaragücü'müze gönül vermiş, kulübümüz üyesi  bir ağabeyimizdir. Kendisini her zaman yanımızda hissettik. Ankara'nın ve Türk futbolunun en önemli değerlerinden biri olan Ankaragücü'müze sahip çıkan Faruk Küçük ağabeyimize en kalbi şükranlarımızı sunuyorum." diye konuştu.

Başkan Yiğiner, gerçekleştirilen ziyaret ve desteklerinden ötürü Faruk Küçük'e  teşekkür ederek, günün anısına sarı lacivert renklerde Ankaragücü armalı kravat hediye etti. 

Senin için hazırladığımız haberler