Kruse'den bu kez transfer itirafı! 2 dev kulübün kapısından dönmüş...

22.02.2021 - 16:08 | Son Güncellenme: 22.02.2021 - 16:14

Almanya Ligi haberleri... Fenerbahçe'nin eski futbolcularından Max Kruse, Union Berlin'de kariyerine devam ediyor. Kruse, Fenerbahçe'ye transfer olmadan önce 2 dünya devinin kendisiyle ilgilendiğini açıkladı. Peki Kruse neden dünya devlerine transfer olamadı? İşte yanıtı...

Kruse'den bu kez transfer itirafı! 2 dev kulübün kapısından dönmüş...

AJANSSPOR-HABER 

Almanya Ligi ekiplerinden Union Berlin'de forma giyen Max Kruse, transfer konusunda bir itirafta bulundu. Kruse, Fenerbahçe'ye transfer olmadan önce bir Alman bir de İngiliz devinden transfer teklifi aldığını ifade etti. Detaylar haberde...

Bayern ve Liverpool'un duyduğu ilgiyi anlattı

Fenerbahçe'den ayrıldıktan sonra kariyerine Union Berlin'de devam eden Max Kruse, Kickbase'de yayınlanan Matchday Winner podcastinin bir bölümünde transfer konusunda konuştu. Kruse, Bayern Münih ve Liverpool'un kendisine ilgi duyduğunu ve Ada ekibine transferinin gerçekleşmeme nedenini de anlattı.

"Origi goller atınca konu kapandı"

Kruse, "Liverpool'a transferim için şartlar oluşmaya başlamıştı. Her şey tamamdı. Jürgen Klopp'la konuşmak da harikaydı. 1-2 defa konuştuk. Liverpool yeni bir forvet istiyordu. Ancak; Origi'nin hem yarı final hem de finalde attığı goller sonrası konu kapandı. Üzücü bir durumdu. Klopp'a kırgın değilim. Arada sırada ona tatilden fotoğraflar yolluyorum" ifadelerini kullandı.

"Bayern'den de ilgi vardı"

Max Kruse, Bayern Münih'in kendisine olan ilgisiyle alakalı olarak ise espri yaparken, "Halen cep telefonumun önünde oturuyorum. Büyük kulüplerde transfer yapılacağı zaman 10 kişi çağrılıyor. Sonra kimin alınacağına karar veriliyorlar" dedi. Bayern'e yakın kaynaklar, Bavyera ekibinin Kruse'ye olan ilgisini bu sözlerle haberleştirdi. 

Max Kruse Fenerbahçe'de kaç maçta oynadı?

Yine habere göre; Bayern Münih ve Liverpool ile flörtün ardından Max Kruse, Fenerbahçe'nin yolunu tuttu. Alman futbolcu, 23 maçta 7 gol 7 asist üretti. Sözleşmesi olmasına karşın Fenerbahçe ile davalık oldu ve ayrıldı. Yakın zamanda ise Fenerbahçe ile Kruse arasındaki ihtilaf sona ermişti. 

Kruse'nin sakatlığı geçti mi?

4 Aralık 2020 tarihinde Hertha Berlin ile oynanan maçta sakatlanan Max Kruse, Union Berlin'in 1-0 kazandığı Freiburg maçında kadroda yer aldı ancak forma giymedi. Teknik patron Urs Fischer, her ne kadar antrenmanlara çıksa da Alman futbolcunun hazır olmaması sebebiyle oyuncusuna süre vermedi. Kruse bu sezon 10 maçta 6 gol 5 asistlik performans sergilemişti. 

Senin için hazırladığımız haberler