Fenerbahçeli Krunic'e sürpriz talip! Kızılyıldız...

01.09.2024 - 16:29 | Son Güncellenme: 01.09.2024 - 18:52

Süper Lig devi Fenerbahçe'nin kadroda düşünmediği ve Mourinho'nun sisteme uymadığı dediği Rade Krunic'e Kızılyıldız talip oldu ve transfer etmek istiyor. Detaylar...

Fenerbahçeli Krunic'e sürpriz talip! Kızılyıldız...

AJANSSPOR HABER

Jose Mourinho'nun geçtiğimiz günlerde kadroda düşünmediğini açıkladığı Rade Krunic takımdan ayrılmak için takım arayışlarına başlarken Kızılyıldız, talip oldu. Detaylar...

Krunic'e talip çıktı

Mozzart Sport'a yer alan habere göre, Kızılyıldız'ın Krunic'i kiralamak istediği ve görüşmelerin devam ettiği belirtildi. Ayrıca Footballia'da 2 milyon Euro kiralama ücreti ödeme teklifi sunulurken 6 milyon Euro satın alma opsiyonu olacağı iddia edildi.

In-beom Hwang yerine Krunic

Kızılyıldız, In-beom Hwang'ın Feyenoord'a transfer olması nedeniyle orta sahaya Krunic'i transfer etmek için devrede olduğu iddia edildi.

''Sistemime uymuyorlar''

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho, Sofyan Amrabat transferi sonrası Alanyaspor maçının ardından, "Krunic ve Zajc benim fikirlerime uymadığı için orada eksiğimiz vardı. Şimdi oraya oyuncu alıyoruz. Amrabat için İsmail ya da Fred'in pozisyonu diyemeyiz, biz 3 orta saha oynuyoruz. İyi bir kadromuz olacak." diye konuşmuştu.

Senin için hazırladığımız haberler