Türkiye A Milli Takımı'nda Burak Yılmaz, Portekiz'e Karşı Gol Attı

25.03.2022 - 00:12 | Son Güncellenme: 25.03.2022 - 00:26

Dünya Kupası elemelerinde Portekiz'e karşı Türkiye, Burak Yılmaz'ın golü ile durumu 2-1 yaptı. Burak, maç öncesi açıklamasında "son Dünya Kupam" demişti.

Türkiye A Milli Takımı'nda Burak Yılmaz, Portekiz'e Karşı Gol Attı

AJANSSPOR - HABER

Dünya Kupası Avrupa Elemeleri Play-Off Yarı Finali'nde Portekiz ile karşı karşıya gelen Türkiye, Burak Yılmaz'ın golü ile durumu 2-1 yaptı. Maç öncesinde "Son Dünya Kupam" diyen kaptan Burak Yılmaz, Portekiz ağlarını sarsmayı başardı.

Gol, nefis organizasyonla geldi

Maçın 65. dakikasında A Milli Takım, güzel bir organizasyonla golü buldu. Cengiz Ünder'in sağ çaprazdan yaya doğru taşıdığı topu sol kanattaki Berkan'a gönderdi. Berkan'ın pasıyla ceza alanı ön çizgisinde topu alan Burak, tekrar ortadaki Cengiz'i görüp, içeri koşu yaptı. Cengiz de bekletmeden derinlemesine pas gönderdi.

Cengiz Ünder'in gönderdiği pası alan Burak Yılmaz, kale alanının hemen önünden sol ayağının içiyle gelişine çok iyi vurdu ve kalecinin yanından topu ağlara yolladı. Türkiye, bu gol ile Portekiz'e karşı farkı 1'e indirdi.

Son Dünya Kupası

Yıllarca Türkiye A Milli Takımı'na hizmet etmiş olan Burak Yılmaz, Portekiz maçı öncesinde, "Bu formayı taşımak her şeyden daha değerli, önemli. Çok mutlu ve gururlu bir şekilde yarın da görevimi yapacağımı düşünüyorum. Son Dünya Kupam olduğuna eminim" demişti.

Senin için hazırladığımız haberler