"Kötü niyetli hakemler var"

09.12.2020 - 11:59 | Son Güncellenme: 09.12.2020 - 12:00

Futbolculuk kariyerinde Bursaspor ve Trabzonspor gibi takımların formasını terleten ve şu anda Demre Belediyespor'da teknik direktörlük görevini üstlenen Selim Özer, kötü niyetli hakemlerin olduğunu iddia etti. Hangi hakemler kötü niyetli? Detaylar haberimizde

AJANSSPOR - KORAY GEÇGEL

Bursaspor ve Trabzonspor formalarıyla Süper Lig'in bir dönemine damgasını vuran futbolcular arasında yer alan Demre Belediyespor Teknik Direktörü Selim Özer, Türk hakemleriyle ilgili olarak dikkat çekecek ifadeler kullandı.

VAR teknolojisinin kullanılmasına karşın yapılan hataların yeteneksizlikle açıklanamayacağını belirten Selim Özer, kötü niyetli hakemlerin olduğu görüşünü savundu. VAR'ın Türkiye'de doğru kullanılamadığını ifade eden Özer, "Türkiye'de sistem sıkıntısı var. Teknolojiyi biledoğru kullanamıyoruz. Kötü niyet var. Yeteneksizlikle ilgisi yok. Doğruyu herkes görüyor, VAR'daki adam göremiyor. Bu kötü niyettir. Demekki sizlere bir yerlerden bir şeyler geliyor" sözlerine yer verdi.

"TRABZONSPOR ŞAMPİYON OLURDU"

Futbolculuk kariyerinde formalarını terlettiği Bursaspor ve Trabzonspor'un bulunduğu durumu da yönetimsel hatalara bağlayan Selim Özer, "Bursaspor kötü yönetildi. Kötü yönetilen her kulüp başarısızlığa mahkumdur. Yönetimler güven vermiyor. Adamın yazı tura atmaya parası yok, yöneticilik yapıyor. Şimdiki yönetimden bahsetmiyorum. Trabzonspor da geçen sene iyi bir ivme yakaladı. Hüseyin Çimşir, benim takım arkadaşımdır ama Trabzonspor'a yeterli biri miydi? Yönetim orada doğru seçim yapmış olsa şampiyon olurdu" ifadelerini kullandı.

ALTINORDU'YU ÖRNEK ALIYORLAR

Bölgesel Amatör Lig takımlarından Demre Belediyespor'da Teknik Direktörlük koltuğuna oturan Selim Özer, Antalya'da önemli bir projeye imza attıklarını ve Altınordu örneğini önlerine koyarak harekete geçtiklerini söyledi. Türkiye'ye örnek olmak istediklerini belirten 51 yaşındaki teknik adam, "Demre Belediyespor, bir proje takımıdır. Önümüzde Altınordu örneği var, onlar kadar olmasa da istiyoruz ki kendi oyuncularımızı yetiştirip onlarla oynayalım" diye belirtti.

Senin için hazırladığımız haberler