Kortların yeni yıldızı

01.11.2020 - 12:08 | Son Güncellenme: 01.11.2020 - 12:16

Son dakika tenis haberleri... Tenis kortlarında dikkatleri üzerine çeken Jannik Sinner kimdir ve kaç yaşında? ATP sıralamasında ilk 100'deki en genç oyuncu konumunda bulunan Jannik Sinner'i Ajansspor olarak araştırdık. İşte detaylar...

Kortların yeni yıldızı

Orhan GÜLEK - AJANSSPOR

Kariyerinde ilk kez Grand Slam turnuvasına katılan 19 yaşındaki İtalyan raket Jannik Sinner, yakın gelecekte bir numaralı sıralamaya gelmeyi hayal ettiğini açıkladı.

Jannik Sinner, Fransa Açık Tenis Turnuvası’nda gösterdiği başarı ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Efsane Raket Novak Djokovic'ten övgü

Sırp raket Novak Djokovic, genç yıldız adayı Jannik Sinner'a övgüler yağdırdı.

Djokovic, Sinner hakkında "Şu anda çok fazla sayıda kaliteli genç yıldız oyuncusu var. Sinner oyunu güçlü oynayabilecek araçlara, yeteneklere sahip, onun gelecekte bir numara olamaması için bir sebep göremiyorum" dedi.

Jannik Sinner kimdir?

16 Ağustos 2001 doğumlu Jannik Sinner, ATP sıralamasında ilk 100'deki en genç oyuncu konumunda bulunuyor. Genç İtalyan, 2018'de profesyonel olduktan sonra sıralamalarda hızla yükselişe geçti. Şu anda ATP tekler sıralamasında 43. sırada bulunuyor.
19 yaşındaki İtalyan raket, ayrıca Grand Slam'e ulaşan ilk erkek oyuncu. Sinner, 2020 Fransa Açık Tenis Turnuvasına ilk kez katılmış, tek erkeklerde 11 numaralı seribaşı David Goffin’i 7-5, 6-0, 6-3’lük setlerle 3-0 yenmişti. Genç raket daha sonra, çeyrek finalde Rafael Nadal'a yenilmişti.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler