Koray Günter'in Yeni Takımı Belli Oldu | Transfer Haberleri

16.05.2023 - 14:10 | Son Güncellenme: 16.05.2023 - 14:15

Transfer haberleri... İtalya Ligi takımlarından Sampdoria'da forma giyen ve bonservisi Verona'da olan Koray Günter'in yeni takımı belli oldu. İşte detaylar.

Koray Günter'in Yeni Takımı Belli Oldu | Transfer Haberleri

İtalya Serie A Ligi ekiplerinden Sampdoria'da kiralık olarak forma giyen ve bonservisi Hellas Verona'da olan Koray Günter, sezon sonu takımdan ayrılıyor. İşte detaylar...

Koray Günter'in Rusya'ya transfer olacağı iddia edildi

Hürriyet'te yer alan habere göre; sezonu Sampdoria’da geçiren ancak bonservisi bir başka Serie A ekibi Hellas Verona’da bulunan 28 yaşındaki futbolcunun Rusya’ya transfer olacağı iddia edildi.

Spartak Moskova, Koray Günter'i istiyor

Koray Günter’in menajeri Ersin Akan, Rus gazetesi RB Sport’a röportaj verdi.Akan, RB Sports muhabiri Denis Butyrsky’ın sorularını şu şekilde yanıtladı: “Koray bu yaz Rusya’ya transfer olacak. Fakat bu takım Lokomativ Moskova değil Spartak Moskova. Guillermo Abascal (Spartak Moskova Teknik Direktörü), onu istiyor.”

İlgini Çekebilir
Osayi-Samuel'den kötü haber geldi
Habere Git

Marrocca: "Koray hakkında henüz karar vermedik"

Bir diğer Rus gazetesi Sport 24 ise Hellas Verona’nın teknik heyet sorumlusu Francesco Marrocca ile röportaj yaptı. İtalyan Futbol adamı, Koray Günter hakkında şunları söyledi: “Koray hakkında henüz karar vermedik. Spartak Moskova’ya olan transferi kesin değil.”

Spartak Moskova'nın ligdeki durumu

Koray Günter’in adının geçtiği takım olan Spartak Moskova, Rusya Premier Ligi’nde üçüncü sırada. Ligin 27 haftasında 50 puan toplayan Rus ekibi, en yakın rakibi CSKA Moskova’nın dört puan gerisinde.

Rakip CSKA Moskova

Ligin 28. Haftasında ise Spartak Moskova ile CSKA Moskova karşılaşacak. 21 Mayıs Pazar günü yapılacak olan mücadele Spartak Moskova’nın stadyumunda yapılacak ve saat 16.30’da başlayacak.

İlgini Çekebilir
Barcelona, İlkay yerine Arda'yı tercih etti!
Habere Git

Ligin zirvesinde ise Zenit bulunuyor. Sankt-Peterburg ekibi 65 puanla ligin zirvesinde ve şampiyonluğunu çoktan ilan etti. Rusya Premier Ligi’nde toplam 30 hafta bulunuyor ve Zenit’in en yakın rakibi olan CSKA Moskova’nın kalan 3 haftada Zenit’i yakalama ihtimali bulunmuyor.

Bu sezonki performansı

Kariyerinde Borussia Dortmund ve Galatasaray gibi takımlar bulunan Koray Günter, sezona Hellas Verona’da başladı ve devre arasında Sampdoria’ya Transfer oldu. İki takımda 22 maça çıkan Günter, takımlarına 1 gol, 1 asistlik katkı verdi. Ayrıca deneyimli savunmacının sezonun ikinci yarısında forma giydiği kulüp olan Sampdoria Serie A’da küme düştü.

Koray Günter’in Hellas Verona ile 30 Haziran 2025’e kadar sözleşmesi bulunuyor.

Senin için hazırladığımız haberler