Koray Günter: ''Haksız, haklı kararları herkes düşünsün''

18.08.2024 - 00:35 | Son Güncellenme: 18.08.2024 - 00:42

Süper Lig 2. haftasında Fenerbahçe'ye karşı 2-0'dan 2-2 skora geri dönen Göztepe'de golü atan Koray Günter ile kaleci Özçimen açıklamalarda bulundu. Detaylar...

Koray Günter: ''Haksız, haklı kararları herkes düşünsün''

AJANSSPOR HABER

Trendyol Süper Lig'in 2. haftasında Fenerbahçe, deplasmanda karşılaştığı Göztepe ile 2-2 berabere kaldı. Maçtan sonra Göztepe adına Koray Günter ile Arda Özçimen açıklamalarda bulundu. Detaylar...

''Haksız, haklı kararları herkes düşünsün''

Karşılaşmayı değerlendiren Koray Günter, ''Herkesi tebrik ediyorum. Bugün kazanan futbol oldu. Haksız, haklı kararları herkes düşünsün. Bugün bir bir mantelite gösterdik. 2-0'dan dönmek kolay değil. Bizim için çok güzel bir gün oldu. Bundan sonra daha iyi devam ederiz inşallah. '' dedi.

''İkinci yarı çok güzel futbol oynadık''

Karşılaşma boyunca yaşanan pozisyonlar hakkında konuşan Koray Günter, ''İlk 40 dakika güzel futbol oynadık. Sonrası 5 dakikada kafamız biraz dağıldı. Bunu değiştirmemiz gerektiğini konuştuk. İkinci yarıya 0-0 gibi çıkalım dedik. Oyunumuzu oynayalım dedik. Skoru bir kenara koyalım dedik. Şükürler olsun iyi şeyler ortaya çıktı. İkinci yarı çok güzel futbol oynadık. 2 gol attık. Oyunun kontrolü çoğunlukla bizdeydi. Herkesi tebrik ediyorum.'' dedi.

Arda Özçimen: ''Elimizden geleni yaptık''

Karşılaşma hakkında açıklama yapan Arda Özçimen ise, ''Son dakikada aldığımız puan bizi mutlu etti. Galip gelmek istiyorduk ama 1 puanla yetindik. İlk yarının son dakikalarında şanssız goller yedik. Elimizden geleni yaptık, savaştık ve 1 puanı aldık.'' dedi.

Senin için hazırladığımız haberler