Şampiyonlar Ligi Haberleri | Kopenhag'tan Galatasaray uyarısı

18.11.2023 - 22:34 | Son Güncellenme: 18.11.2023 - 22:36

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki rakiplerinden Kopenhag, resmi sitesinde Galatasaray maçı öncesi taraftarlarına bilet uyarısında bulundu. İşte detaylar...

Şampiyonlar Ligi Haberleri | Kopenhag'tan Galatasaray uyarısı

AJANSSPOR - HABER

Şampiyonlar Ligi'ndeki temsilcimiz Galatasaray'ın rakiplerinden Danimarka ekibi Kopenhag, taraftarlarına bilet alırken dikkatli olmaları gerektiğini resmi sitesinden duyurdu. Son olarak Danimarka'da Manchester United'ı 4-3 mağlup eden ve grupta 2'nci sıraya yükselen Kopenhag, evlerinde oynadıkları maçlarda taraftarlarının olaya karışmamasını ve yerlerinde izlemelerini açıklamalarına ekledi.

Taraftarlara sahte bilet uyarısı

Danimarka ekibi, satışa çıkarılan biletlerin arasında sahte biletlerin olduğunu tespit ettiklerini açıkladı. Kopenhag, satışa bile çıkmayan deplasman takım bölümünde de biletlerin satışa çıkarılmış gibi olduğunu ve o biletleri alan taraftarların haklarını kaybedip maça gireyemeyeceklerini belirtti. Açıklamanın devamında ise, bilet almak isteyen taraftarların billet.fck.dk sitesinden alınması gerektiğini vurgulayan Kopenhag, Galatasaraylı taraftarların ise kendi kulüpleri tarafından temin etmesi gerektiğini söyledi ve deplasman biletlerinin satışının Galatasaray'ın sorumluluğunda olduğunu belirtti. 

Maça girememe riski

Danimarka ligi lideri, yanlışlıkla deplasman tribünden bilet alanların ev sahibi tribünlerinde oturtulmayacağını ve böyle bir durum olduğu takdirde stadyumdan çıkartılacaklarını belirtti. Şmapiyonlar Ligi'ndeki Galatasaray maçı öncesi detaylı arama ve bilet kontrollerinin de olacağını açıklayan Kopenhag, böyle bir durum yaşanması halinde bilet iadesi olmaksızın haklarının iptal edileceğini söyledi. 

İlgini Çekebilir
Vecino'dan Galatasaray açıklaması: Sürpriz oldu...
Habere Git

"UEFA'nın kullanımında olan ama kontrol edemediğimiz biletler var"

Kopenhag takımı, UEFA'nın kullanımında olan ve kimin kullandığını kontrol edemedikleri birçok bilet olduğunu söyledi ve bu durumun diğer stadyumlarda da geçerli olduğunu açıklamalarına ekledi. Son olarak, taraftarlarını büyük bir heyecanla beklediklerini söyleyen Danimarka takımı, taraftarlarının doğru koltuklarda bulunmasını son kez rica etti.

Kopenhag - Galatasaray maçı ne zaman?

Temsilcimiz Galatasaray'ın, A Grubu'nun son haftasında Kopenhag ile Danimarka'nın Parken Stadı'nda oynayacağı maç 12 Aralık tarihinde TSİ 23:00'da oynanacak. Karşılaşma, EXXEN platformu üzerinden canlı yayınlanacak.

Şampiyonlar Ligi A Grubu Puan Durumu

  • 1. Bayern Münih: 12
  • 2. Kopenhag: 4
  • 3. Galatasaray: 4
  • 4. Manchester United: 3

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi fikstür

  • Galatasaray - Manchester United : 29 Kasım Çarşamba : 20:45 (Rams Park)
  • Kopenhag - Galatasaray : 12 Aralık Salı : 23:00 (Parken Stadyumu)
Senin için hazırladığımız haberler