Köpeği için takımın kampından ayrıldı!

05.06.2020 - 15:02 | Son Güncellenme: 05.06.2020 - 15:05

Bundesliga takımlarından Hoffenheim'da forma giyen Pavel Kaderabek, duygusal bir olay yaşadı. Futbolcu, hastalanan köpeğinin durumunu merak etti ve takımının kampından ayrıldı.

Köpeği için takımın kampından ayrıldı!

DIŞ HABER - AJANSSPOR

Almanya Ligi (Bundesliga) takımlarından Hoffenheim’da forma giyen Pavel Kaderabek ile ilgili dikkat çeken bir haber gündeme geldi. Çek futbolcu, köpeğinin ağır hasta olması sebebiyle takımın kamp yaptığı oteli terk etti ve evine gitti. İşte detaylar…

Kaderabek, hastalanan köpeği için kamptan ayrıldı

Pavel Kaderabek’in Hoffenheim’ın Mainz ile oynadığı maçtan önce takımın kampından ayrıldığı ve evine gittiği ifade edildi.

Köpeği ile aralarında özel bir bağ var

Alman basınında yer alan haberlere göre; tecrübeli defans oyuncusunun Golden Retriever cinsi köpeği Dobby hastalandı. Köpeğini normal şartlarda bir an olsun yanından ayırmayan futbolcu, eve gitti. Köpeğin, hastalığının devam ettiği ve halen uyutulduğu belirtildi.

Çek futbolcunun eşi de hamile

Profesyonel bir futbolcudan çok alışılmadık bir harekette bulunan futbolcunun eşinin de hamile olduğu belirtildi. Futbolcu, “Ben her zaman sabah saat 8’de yürüyüşe çıkıyorum. Genelde bir göl kenarında ya da ormanda oluyoruz. Suyu çok seviyor” demişti.

Kaderabek’in Düsseldorf maçı kadrosunda yer alması bekleniyor

2.yaşını kutladığı köpeğinin iyi olması temennisini paylaşan futbolcunun, 6 Haziran Cumartesi (yarın) Fortuna Düsseldorf ile oynayacağı maçın kadrosunda yer alması bekleniyor.

Senin için hazırladığımız haberler