Konyaspor'dan teknik direktör açıklaması! İşte adaylar!

06.06.2017 - 14:09 | Son Güncellenme: 06.06.2017 - 14:09

Konyaspor'dan teknik direktör açıklaması! İşte adaylar!

AJANSSPOR ÖZEL-Kupa Şampiyonu Atiker Konyaspor’un Başkanı Ahmet Şan Radyospor’da Salim Manav’a konuştu. Radyospor'da Salim Manav’ın sorularını yanıtlayan Başkan Şan, teknik adam konusuna da açıklık getirdi.

İşte Ahmet Şan'ın röportajından önemli satır başları:

'Önemli olan kalıcı olmak'

 "Anadolu kulüplerinin durumları malum. Biz de kendi açımızdan en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Finansal yapımızın durumu ve Avrupa hedefleri konusunda yönetim olarak 5-6 yıldır bu hedefleri kolluyoruz. Ziraat Türkiye Kupası kulübümüz adına çok sevindirici bir durum. Önemli olan bunların kalıcı olmasını sağlamak"

'Aykut Hoca umarım Fenerbahçe'de de başarıyı yakalarlar'

"3 yıla yakın bir süredir Aykut Hoca ile beraberiz. 2005-2006’da da çalışmıştık. Fenerbahçe’de gol krallığı yaşamış bir teknik direktör Fenerbahçe’ye gitmek için izin istedi. Bu süreci iyi yönettik ve hedeflerimize ulaştık. Aykut Kocaman Konya Protokolü ve taraftarlarla vedalaşacak, güle oynaya uğurlayacağız. Biz de samimiyet var, bunlar olması gereken durumlar. Basına zaman zaman farklı şeyler yansısa da karşılıklı saygı içerisinde çalıştık ve başarılı olduk. Aykut Hoca’ya da Fenerbahçe’de başarılar diliyoruz. Umarım Fenerbahçe'de de başarıyı yakalarlar"

 

'Aykut Hoca’nın sözüne güvendik'

"Basın bir şeylerle meşgul olmak zorunda. Biz Aykut Hoca’nın bize verdiği söze güvenerek yola çıktık. Basın ayrılık o an gerçekleşecek gibi gösterince bu futbolcular ve taraftarı huzursuz etti. Ligdeki bazı maçlar bu yüzden kaybedildi. Karabük teknik direktörünün ani gidişi gibi olumsuzluklar olabiliyor. Biz sadece bunlardan rahatsızlık duymuştuk, onun haricinde bir sıkıntı yoktu"

 

'Prosinecki, Tayfun Korkut ve Hagi gündemimizde'

"Yerli-yabancı pek çok aday var. Biz mevcut sistem ve anlayışı devam ettirebilecek bir hoca arıyoruz. Bunu gösterebilecek Türk Hoca sayısı az. Elimizde otuzun üzerinde isim var. Camiamıza, bütçemize ve hedeflerimize en uygun hocayı bulmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Prosinecki, Tayfun Korkut ve Hagi isimleri doğru. Bu isimlerde gündemimizde olan hocalar arasında. Bir netice alırsak konuyu kamuoyuyla paylaşacağız"

 

'Bajic, Vukovic, Skubic ve Ömer Ali'ye teklifler var'

"Özellikle Bajic, Vukovic ve Skubic ile ilgili istekler var. Bu oyuncularla birlikte Ömer Ali’ye de menajer aracılığıyla teklifler geliyor. Biz kulübümüze resmi müracaat olmadan hiçbir teklifi dikkate almayacağız. Futbolcularımızın satılık olmadığını ancak iyi bir teklif gelirse kulüp menfaatleri gereği düşüneceğimizi belirttik. Bize gelen resmi bir teklif yok, sadece yurt dışındaki menajer ve kulüplerden telefonlar geliyor. 1.Lig’den de genç oyuncular için gelen telefonlar oluyor. Finansal Fair-Play’ı sağlamamızın en büyük sebeplerinden biri de genç oyunculara şans vermemiz"

Fenerbahçe Ömer Ali’ye teklifte bulundu mu?

"Fenerbahçe’den Ömer için gelmiş resmi bir teklif yok. Sadece devre arasında sorulmuştu. Bir kaleci alacağız. Yeni hoca açıklandıktan sonra transfer komitemiz gerekli açıklamaları yapacaktır"

YASAL UYARI: BU HABER AJANSSPOR.COM TARAFINDAN YAZILMIŞTIR. KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILMAZ.

Senin için hazırladığımız haberler