Konyaspor'da Ahmet Çalık'ın sezon sonuna kadarki ücreti ailesine ödenecek

18.01.2022 - 08:53 | Son Güncellenme: 18.01.2022 - 15:25

Konyaspor, geçirdiği trafik kazasından hayatını kaybeden 27 yaşındaki Ahmet Çalık'ın sözleşmesindeki sezon sonuna kadar olan ücreti ailesine ödeme kararı aldı. İşte detaylar...

Konyaspor'da Ahmet Çalık'ın sezon sonuna kadarki ücreti ailesine ödenecek

Yeşil beyazlı futbolcu Ahmet Çalık, 11 Ocak Salı günü Ankara-Niğde otoyolunda kullandığı otomobiliyle geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti.

Ücreti ailesine ödenecek

Hürriyet'in haberine göre; İttifak Holding Konyaspor'da yönetim Ahmet Çalık'ın, bu sezon sonuna kadar sözleşmesinde yer alan ücreti ailesine ödeme kararı aldı.

Sözleşmesini 3 yıl uzatmıştı

Gençlerbirliği alt yapısında yetişen Ahmet Çalık, bugüne kadar Gençlerbirliği ve Galatasaray'da forma giydi. Ardından 5 Ekim 2020 tarihinde de Konyaspor'a transfer oldu. Başarılı futbolcu, 26 Aralık 2021 tarihinde de yeşil-beyazlı kulüple sözleşmesini 3 yıllığına daha uzatmıştı.

Nikah tarihi almaya gidiyordu

Ahmet Çalık'ın, takımın izinli olmasından faydalanarak Ankara'ya nikah tarihi almaya gittiği ortaya çıktı. Şubat ayı için nikah tarihi almayı planlayan Çalık ve nişanlısı, yaz ayında da düğün yapmayı planlıyordu.

6 numaralı forması emekli edilecek

Konyaspor kulübü, Ahmet Çalık’ı ismini tesis veya stadın bir bölümüne vererek yaşatmayı planlıyor. Öte yandan genç futbolcunun giydiği 6 numara forma emekli edilerek kulüp müzesine konulacak.

Sivasspor maçında taraftara sün üçlüsünü çektirdi

Başarılı futbolcu Ahmet Çalık’tan geriye Demir Grup Sivasspor maçında ısınmak için sahaya çıktığı sırada taraftarın tezahürat yapması üzerine üçlü çektirmesi, sosyal medyada yayınlanan görüntüler ve kulüp tarafından yapılan röportaj görüntüleri kaldı. 

Başakşehir maçı ertelendi

Yeşil beyazlı kulübün Ahmet Çalık'ın hayatını kaybetmesinin ardından TFF'ye yaptığı başvuru ile 21. haftada oynanması gereken Başakşehir-Konyaspor karşılaşması ileri bir tarihe ertelendi.

Ahmet'in anısına 6 TL'ye bilet

Ani ölümüyle herkesi üzen Ahmet Çalık için Konyaspor 18 Ocak Salı günü oynanacak Adana Demirspor maçı biletlerinin Çalık'ın anısına 6 liradan satışa çıkacağını açıkladı. Konyaspor'dan yapılan açıklamada, "Ahmet Çalık anısına, A. Demirspor maçının tüm biletleri 6 TL'den satışa çıkacaktır." denildi.

Ahmet Çalık'ın anısına ailesinden 750 aile için gıda kolisi

Geçtiğimiz günlerde geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Konyaspor oyuncusu Ahmet Çalık’ın ailesi, Suriye’deki savaş mağduru insanlara dağıtılmak üzere 750 aile için gıda kolisi bağışladı.

Senin için hazırladığımız haberler