Konyaspor Ve Alanyaspor, Alexander Alemao'yu Transfer Etmek İstiyor

14.07.2023 - 14:52 | Son Güncellenme: 14.07.2023 - 15:04

Süper Lig'de transfer dönemi devam ederken Konyaspor ile Alanyaspor, Sport Club Internacional forması giyen Alexander Alemao'yu transfer etmek istedi. Detaylar...

Konyaspor Ve Alanyaspor, Alexander Alemao'yu Transfer Etmek İstiyor

AJANSSPOR HABER

Süper Lig'de transfer çalışmaları devam ederken Konyaspor ile Alanyaspor, Brezilyalı golcü oyuncu için karşı karşıya geldiler. İki ekipte Alexander Alemao'yu kadrosuna katmak için girişimlere başladığı iddia edildi. Detaylar...

Konyaspor ve Alanyaspor Alexander Alemao için devrede

Brezilya basınında yer alan bilgilere göre, Süper Lig'in iki ekibi de Internacional'ı memnun etmeyen kiralık sözleşme tekliflerinde bulundular. Internacional, gelen teklifi henüz kabul etmediği ve yeni teklif beklediği ifade edildi.

Internacional bonservisi ile vermek istiyor

Brezilya ekibi Internacional, gelen transfer teklifinde ekonomik hakların satın alınmasıyla ilgilenen takımlar gelmesi durumunda müzakereleri başlatmayı kabul edeceğini iddia edildi. Beklenen bonservis ücreti ödenmesi halinde golcü oyuncunun takımdan ayrılması mümkün olacak.

İlgini Çekebilir
Konyaspor'a Senegalli golcü
Habere Git

Alexander Alemao kimdir?

Brezilya'nın Campo Ere kentinde dünyaya gelen Alexander Alemao, 1.82 boyundadır. 1 Nisan 1998 yılında dünyaya gelen Alemao, 25 yaşındadır.

Alexander Alemao'nun istatistikleri

Sport Club Internacional ile bu zamana kadar 52 karşılaşmada forma giyen Alexander Alemao, 13 gol atma başarısı elde etti. 25 yaşındaki oyuncu geçen sezon  Novo Hamburgo takımında forma giydi. Burada ise 7 maçta forma giyerken 3 gol atma başarısı gösterdi.

Metropolitano takımında futbola başlayan Alemao, daha sonra  Kyoto Sanga kiralık giderken ardından Criciuma  takımında kiralık olarak forma giydi. Avai bonservisini satın almasıyla 12 maçta forma giyen Brezilyalı oyuncu 3 gol atma başarısı elde etti. 

Senin için hazırladığımız haberler