Gözler Panathinaikos'la yollarını ayıran Fatih Terim'de!

17.05.2024 - 10:14 | Son Güncellenme: 17.05.2024 - 10:23

Altı aydan beri yönettiği Yunanistan Süper Lig ekiplerinden Panathinaikos'un şampiyonluk şansını kaybetmesi üzerine takımla yollarının ayıran Fatih Terim'in flaş açıklamalar yapması bekleniyor.

Gözler Panathinaikos'la yollarını ayıran Fatih Terim'de!

AJANSSPOR-HABER

PAOK'a karşı alınan ağır yenilginin ardından şampiyonluk şansı kalmayan Panathinaikos'ta Fatih Terim dönemi sona erdi. Tecrübeli teknik direktör ayrılık kararını resmen açıkladı. 

İstifa kararı sonrası Fatih Terim'in, "Sezon sonu için konuşacak çok şey var" sözleri akıllara geldi.

PAOK'a karşı şok bir yenilgi

Yunanistan Ligi'nde Fatih Terim yönetimindeki Panathinaikos, önceki akşam deplasmanda Razvan Lucescu'nun yönetimindeki PAOK'a karşı şok bir yenilgi yaşadı. Terim'li Panathinaikos 4-1 gibi flaş bir skorla yenildi.

Panathinaikos'un şampiyonluk şansı matematiksel olarak kalmadı

Bu sonuçla birlikte PAOK bitime 1 hafta kala AEK'in de deplasmanda Olympiakos'a 2-0 mağlup olması sonrası liderliğe yükselirken, liderin 6 puan gerisinde kalan Panathinaikos'un şampiyonluk şansı matematiksel olarak kalmadı.

İlgini Çekebilir
Panathinaikos'ta Fatih Terim dönemi bitti! Resmi açıklama geldi
Habere Git

Terim: "Panathinaikos taraftarlarına birçok şeyi açıklamam gerekecek"

Panathinaikos'un 4-1 mağlup olduğu maç sonrası Fatih Terim, sezon sonu için konuşacak çok şey olduğunu belirtmişti. 

Maç sonu sezon sonunda konuşulacak şeyler olduğunu söyleyen Fatih Terim şu sözleri kullanmıştı:

"Bunun bir açıklaması yok. Bazı şeyler gördük ama önce Olympiakos ile maçımız var, sonra da Aris ile finalimiz var. Bu sezonun sonunda Panathinaikos taraftarlarına birçok şeyi açıklamam gerekecek."

Fatih Terim'in Panathinaikos karnesi

Yunan ekibinde toplamda 26 maça çıkan Fatih Terim, 14 galibiyet alırken 6'şar beraberlik ve mağlubiyet yaşadı. Terim'in çalıştırdığı Panathinaikos, Yunanistan Süper Lig'inde Şampiyonluk Turu'nda son hafta öncesinde lider PAOK'un 6 puan gerisinde 71 puanla 4'üncü sırada yer alıyor.

Senin için hazırladığımız haberler