Fatih Karagümrük'de Andrea Pirlo, Trabzonspor maçı sonrası konuştu

28.12.2022 - 23:31 | Son Güncellenme: 28.12.2022 - 23:37

Süper Lig’in 16. haftasında konuk ettiği Trabzonspor’u 4-1 mağlup eden Fatih Karagümrük'de teknik direktör Andrea Pirlo, maç sonu değerlendirmede bulundu.

Fatih Karagümrük'de Andrea Pirlo, Trabzonspor maçı sonrası konuştu

AJANSSPOR - HABER

Süper Lig'in 16. hafta mücadelesinde Fatih Karagümrük sahasında Trabzonspor'u konuk etti. Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanan karşılaşmayı ev sahibi ekip 4-1 kazandı. Karşılaşma sonrası Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Andrea Pirlo değerlendirmede bulundu.

"İyi bir takıma karşı 3 puan aldık”

Takımın 3 puanı hak ettiğini ifade eden Pirlo, “İyi bir takım ruhuyla buraya geldik. Maçı da isteyen bir durumdaydık. Önceki maçlarda da iyi oyun sergilememize rağmen istediğimiz sonuçları alamıyorduk. Bugün iyi bir oyunla, iyi bir takıma karşı 3 puan aldık.” ifadelerini kullandı.

"Bu konu üstünden gittim"

Trabzonspor’un eksik yönlerini değerlendiren Pirlo, “Fenerbahçe’ye karşı çok önemli, bir galibiyet aldılar. Büyük bir konsantrasyon ile o maça çıkacaklarını biliyorduk. O galibiyet sonrası biraz konsantre kaybı yaşayacaklarını da biliyordum. Bu konu üstünden gittim ve bu konuda sıkıntı çekebileceklerini düşündüm” şeklinde konuştu.

İlgini Çekebilir
Trabzon, Fener'den aldığını Gümrük'te bıraktı
Habere Git

"Kaliteli bir takıma sahibiz"

Sezon sonu Karagümrük’ü hangi noktada gördüğüne dair bir soruya ise deneyimli çalıştırıcı, “Bu maçın kazanacağımızı hissediyorduk. Antalya maçından gelen bir istek vardı, Adana Demirspor maçında istediğimiz sonucu alamadık. Bu 3 puan, bu havayı da katlayacağımız bir 3 puan oldu. Gelecek için adım adım bakacağız, kaliteli bir takıma sahibiz.” cevabını verdi.

Fatih Karagümrük - Trabzonspor maçındaki goller

Maçta Fatih Karagümrük'e galibiyeti getiren golleri 6. dakikada Ozdoev, 34. dakikada Borini, 67. dakikada Ricci ve 87. dakikada Kouassi kaydetti. Trabzonspor'un tek golünü 20. dakikada Marc Bartra attı.

İki takım da 10 kişi kaldı

Öte yandan heyecan dolu maçta iki takım da 10 kişi kaldı. Trabzonspor'da Marc Barsta, 45+3. dakikada rakibine yaptığı müdahale sonrası direkt kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı. Fatih Karagümrük'te ise 43. dakikada sarı kart gören Colley, 56. dakikada ikinci sarıdan kırmızı kart görerek oyun dışı kaldı. 

İlgini Çekebilir
Avcı'dan maç sonu sert sözler: "Şık olmadı, yakışmadı!'
Habere Git

Fatih Karagümrük, 16 puana çıktı

Bu sonucun ardından Trabzonspor, 26 puanda kalırken, Fatih Karagümrük puanını 16'ya yükseltti. Gelecek hafta Trabzonspor sahasında Giresunspor'u konuk edecek. Fatih Karagümrük de deplasmanda Kayserispor'la karşılaşacak.

Senin için hazırladığımız haberler