Kolombiya'da gündem Falcao! Bu kez...

09.03.2020 - 11:40 | Son Güncellenme: 09.03.2020 - 11:46

Galatasaray'ın yıldız oyuncusu Radamel Falcao'nun performansı ülkesinde de gündem oldu. Golcü futbolcuyla ilgili nasıl yorumlar yapıldı? Falcao'yu performansı sonrası tebrik edenler kimler? Falcao, bu kez başarılı performansıyla gündemde...

Kolombiya'da gündem Falcao! Bu kez...

Galatasaray'ın yıldız golcüsü Radamel Falcao'nun performansı ülkesinde de gündem oldu. Birçok mecrada Falcao'nun performansının arttığına ve El Tigre'nin gerçek oyununu ortaya koymaya başladığı ifade edildi. Falcao ile ilgili neler yazıldı? Kolombiyalılar ne diyor?

Falcao, ülkesinde gündem oldu

EMRAH KARALİNÇ

Galatasaray'ın golcüsü yakın takipte. Örnek olarak; elcolombiano adlı sitede yer alan haberde Falcao'nun Galatasaray'da gol atmaya devam ettiğine vurgu yapıldı ve golcü isimle ilgili haber paylaşıldı. Haberde Sivasspor maçıyla ilgili bilgilere yer verildi.

Falcao'nun attığı gollere dikkati çektiler

Haberde ayrıca; 'Kolombiyalı geri döndü' ifadesi kullanıldı ve Falcao'nun Fenerbahçe, Gençlerbirliği ve Sivasspor maçlarında attığı gollere dikkat çekildi. Kolombiyalılar, Falcao'nun ligin ikinci yarısında bambaşka bir görüntüde olduğunu vurguluyor.

Güney Amerika'dan 240 gol ve üstü atan oyunculardan biri Falcao

Öte yandan yine Kolombiya basınının verdiği istatistiksel verilere göre; Radamel Falcao Avrupa'da oynadığı maçlarda toplam 240 gole ulaştı. Bu rakama 21. yüzyılda Güney Amerika'dan sadece 7 futbolcunun ulaştığı ifade edildi.

'Galatasaray şampiyonluk yolunda güçlü"

Bluradio ise Falcao'nun oynadığı Galatasaray'ın şampiyonluk yolunda güçlü olduğunu ve yıldız oyuncunun da golleriyle takıma katkı verdiğini takipçileriyle paylaştı.

Falcao'ya tebrik mesajları da gelmeye devam ediyor

Galatasaray'da 9 gol 1 asiste ulaşan Radamel Falcao'ya ayrıca hem ülkesinden hem de daha önce birlikte forma giydiği takım arkadaşlarından tebrik mesajları gelmeye devam ediyor.  (AJANSSPOR HABER ANALİZ)

Senin için hazırladığımız haberler