Koeman, Hollanda - Türkiye maçı sonrası itiraf etti: "Şanslıydık"

07.07.2024 - 00:37 | Son Güncellenme: 07.07.2024 - 00:46

EURO 2024 çeyrek final maçında Hollanda'ya 2-1 mağlup olan Türkiye, turnuvaya veda etti. Hollanda Teknik Direktörü Ronald Koeman maç sonu açıklama yaptı.

Koeman, Hollanda - Türkiye maçı sonrası itiraf etti: "Şanslıydık"

AJANSSPOR-HABER

A Milli Takım EURO 2024'te kritik maça çıktı. Hollanda karşısında yarı final hedefleyen Türkiye mücadelenin ilk yarısını 1-0 önde kapattı. İkinci devre ise 2-1'lik Hollanda üstünlüğüyle sona erdi. Türkiye bu skorla turnuvaya veda etti. Hollanda Teknik Direktörü Ronald Koeman maç sonu açıklama yaptı.

"Türkiye çok sağlam, tutkulu oynuyor"

Türkiye'nin çok iyi bir takım olduğunu dile getiren Koeman, "Türkiye çok sağlam, tutkulu oynuyor. İkinci yarıya iyi başladık. Depay maçın başında da önemli bir pozisyon bulmuştu. 25 dakika sonra Türkiye oyunun kontrolünü aldı. Golden sonra iyi oynadılar. İkinci yarı biz şevkli oynadık. Pozisyonlar bulduk ve 2-1 kazandık" dedi.

"Son 5 dakikada 2-2'yi de bulabilirlerdi"

Maçın son dakikalarına da değinen Koeman, "Türkiye harika performans gösterdi. Tutkulu oynuyorlar. Sadece tutkulu değil, kaliteliler. Savunma sistemi içinde oynadılar ama 2-3 kişiyle hücuma çıktıklarında savunmamızı çok zorladılar. Son 5 dakikada 2-2'yi de bulabilirlerdi. Son 5 dakikada biraz şanslıydık. Şansınız yoksa hiçbir şey kazanamazsınız. Bu akşam özellikle son 5 dakika böyleydi" dedi.

Senin için hazırladığımız haberler