Kocaman istedi, Youssouf adım adım Başakşehir'e...

31.01.2021 - 14:10 | Son Güncellenme: 31.01.2021 - 14:17

Son dakika transfer haberleri... Medipol Başakşehir transferde atağa geçti. Aykut Kocaman'ın raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren Başakşehir yönetimi Yeni Malatyaspor'da forma giyen, Galatasaray'ın da gündeminde yer alan Youssouf Ndayishimiye için Yeni Malatyaspor'a resmi teklif yaptı. Detaylar haberimizde...

Kocaman istedi, Youssouf adım adım Başakşehir'e...

Salim MANAV - AJANSSPOR

Transferin son saatlerine yaklaşılırken Başakşehir'den sürpriz bir transfer hamlesi geldi.

Başakşehir, yeni teknik direktör Aykut Kocaman'ın raporu doğrultusunda Yeni Malatyaspor'dan Youssouf Ndayishimiye için düğmeye bastı.

Taraflar 2.2 milyon Euro + Azubuike Okechukwu (kiralık) oyuncunun bir sonraki satışından %20 pay karşılığında prensip anlaşmasına vardı. 

Başakşehir yönetimi Azubuike'yi ikna etmek için görüşmelere başladı. 

Galatasaray'ın son teklifi 1.5 milyon Euro

Galatasaray'ın da listesinde yer alan Youssouf Ndayishimiye için sarı kırmızılı takımın Malatyaspor'a son teklifi 1.5 milyon Euro artı oyuncunun bir sonraki satışından %20 pay şeklinde oldu. Yeni Malatyaspor, Aslan'ın bu teklifini kabul etmedi.

Malatya, Jesse'yi istemedi

Cimbom, Youssouf Ndayishimiye için Y.Malatyaspor'a ilk görüşmesinde Jesse + para teklifi önermiş fakat Malatya ekibi bu teklifi kabul etmemiş sonrasında da Jesse de Süper Lig ekibi Konyaspor'a kiralanmıştı. 

Youssouf Ndayishimiye sezonun ilk yarısında Yeni Malatyaspor formasıyla gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekmişti.

22 yaşındaki oyuncu, sezon başında Burundi'nin Black Eagle takımından 45 bin Euro'ya alınmıştı.

Yeni Malatyaspor'a 2 Ganalı

Yeni Malatyaspor, scout ekibinin raporu doğrultusunda Ganalı sol stoper Filip (21) ve kenar oyuncusu Usman (18) ile anlaşma sağladı.

Senin için hazırladığımız haberler