Kocaelispor'dan sol bek hamlesi! Prensipte anlaşıldı

20.06.2024 - 20:40 | Son Güncellenme: 20.06.2024 - 20:58

Son dakika haberleri | TFF 1. Lig ekibi Kocaelispor, sol bek transferinde Muharrem Cinan ve kulübü Ankara Keçireöngücü ile prensipte anlaşma sağladı.

Kocaelispor'dan sol bek hamlesi! Prensipte anlaşıldı

Trendyol 1. Lig'de şampiyonluk parolasıyla yeni sezona hazırlanan Kocaelispor, transfer çalışmalarına hız verdi. Yeşil-Siyahlı takım, sol bek bölgesi için harekete geçti.

Muharrem Cinan için temaslar başladı

Trivela Spor'dan Nazım Türknas'ın haberine göre Kocaelispor, Ankara Keçiörengücü'nde forma giyen Muharrem Cinan'ı transfer listesine aldı. Körfez, 26 yaşındaki sol bek ve kulübü ile temasa geçti.

Prensipte anlaşıldı

Kocaelispor, Muharrem Cinan ve Keçiörengücü ile prensip anlaşması sağladı. Bir pürüzün çıkmaması halinde bayram sonrası resmi imzaların atılması bekleniyor.

Muharrem Cinan kimdir?

13 Mayıs 1998 doğumlu Muharrem Cinan, Bursaspor altyapısından yetişti. Sancaktepe'de forma giyen futbolcu, Ocak 2021'de bedelsiz olarak Keçiörengücü'ne imza attı.

2023/24 sezonunda 34 maça çıkan Muharrem Cinan, 2 kez rakip fileleri havalandırırken 2 defa da takım arkadaşlarına gol pası verdi. 26 yaşındaki sol bek 6 maçta sarı kart gördü.

Senin için hazırladığımız haberler