Kocaelispor, sol bekini Süper Lig’de buldu

19.06.2024 - 21:38 | Son Güncellenme: 19.06.2024 - 21:40

Gelecek sezona şampiyonluk hedefiyle başlayacak Trendyol 1. Lig ekiplerinden Kocaelispor, bonservisi Göztepe’de olan ve geçtiğimiz sezon kiralık olarak Kasımpaşa’da forma giyen Yunus Emre Gedik transferini bitiriyor.

Kocaelispor, sol bekini Süper Lig’de buldu

KORAY GEÇGEL – AJANSSPOR

Trendyol 1. Lig’de play-off'larda Süper Lig biletini kaybeden Kocaelispor, gelecek sezon şampiyonluk için transfer çalışmalarına devam ediyor. 

Kocaelispor, Yunus Emre Gedik transferinde sona geldi

Güçlü bir kadroyla sezonu açmayı planlayan Körfez ekibi, aradığı sol beki Süper Lig’de buldu. Yeşil-siyahlılar, geçen sezonu kiralık olarak Kasımpaşa’da geçiren Yunus Emre Gedik transferinde sona geldi.

Bonservisi Göztepe’de

2022-2023 sezonu öncesinde 1461 Trabzon’dan Göztepe’ye transfer olan 24 yaşındaki futbolcunun bonservisi İzmir ekibinde bulunuyor. 

Satın alma opsiyonuyla kiralanan başarılı futbolcu için Kasımpaşa bu hakkını kullanmazken, devreye Kocaelispor girdi ve transferi büyük ölçüde tamamladı.

20 maça çıktı

Kariyerinde Eyüpspor, Ümraniyespor, Şanlıurfaspor, 1461 Trabzon, Göztepe ve Kasımpaşa formalarını giyen 24 yaşındaki sol bek, geçen sezonun ilk devresini Göztepe’de ikinci devresini ise Kasımpaşa’da geçirdi. 

Süper Lig’de 6, 1. Lig’de 12, Türkiye Kupası’nda da 3 kez sahaya çıkan Yunus Emre Gedik, 4 asist yaparak skor katkısı verdi. 

Senin için hazırladığımız haberler