Kocaelispor, Bodrum FK forması giyen Pedro Brazao ile ilgileniyor

18.06.2024 - 01:05 | Son Güncellenme: 18.06.2024 - 01:08

TFF 1.Lig’de mücadele eden ve Süper Lig’e çıkma hedefiyle çalışmalarını sürdüren Kocaelispor, Bodrum FK ile Süper Lig’e çıkma başarı gösteren Pedro Brazao’yu gündemine aldı.

Kocaelispor, Bodrum FK forması giyen Pedro Brazao ile ilgileniyor

AJANSSPOR HABER

Geride bıraktığımız sezon TFF 1.Lig play-off’ta elenerek Süper Lig’e çıkma hedefini bir sezon erteleyen Yeşil-Siyahlı kulüp transfer çalışmalarına devam ediyor. Körfez ekibinin, Bodrum FK ile şampiyonluk yaşayarak Süper Lig’e çıkma başarısı gösteren 21 yaşındaki sağ kanat oyuncusu Pedro Brazao’yu gündemine aldığı iddia edildi.

Temas kuruldu

Nokta Gazetesi’ndan Erdem Övüç’ün haberine göre Kocaelispor, geçtiğimiz sezon Bodrum FK forması ile 30 maça çıkan ve 2 gol atan Portekizli Pedro Brazao’yu kadrosuna katmak için temas kurdu.

Görüşmeler olumlu

Haberde yer alan bir diğer detaya göre Körfez ekibinin Portekizli futbolcu ile yaptığı görüşmeler olumlu ilerliyor. Transfer gerçekleşirse Brazao, Kocaelispor’un genç kontenjan futbolcusu olarak da sahaya çıkabilecek.

Sözleşmesi devam ediyor

Geçtiğimiz yılın Temmuz ayında Bodrum FK ile sözleşme imzalayan Portekizli futbolcunun Yeşil-Beyazlı ekip ile olan sözleşmesi 2026 yılının Haziran ayında son bulacak.

Senin için hazırladığımız haberler