Fenerbahçe Başkanı Koç: TFF'de Galatasaray'ın İki Köstebeği Var

05.07.2023 - 18:48 | Son Güncellenme: 05.07.2023 - 19:39

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Galatasaray'ın TFF içerisinde iki köstebeği olduğunu iddia etti. Koç, geçen sezon TFF yöneticisi Yusuf Günay'a da köstebek demişti.

Fenerbahçe Başkanı Koç: TFF'de Galatasaray'ın İki Köstebeği Var

AJANSSPOR-HABER

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç, yeni teknik direktör İsmail Kartal'ın imza töreninde bir çok konuda çarpıcı açıklamalarda bulundu. Koç, geride kalan sezonda elinde belgeler olduğunu açıklayan Galatasaray Yönetim Kurulü Üyesi Erden Timur'a çağrıda bulunurken, sarı kırmızılıların Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) içinde iki köstebeği olduğunu söyledi. 

Koç: TFF soruşturma açmalı hemen

Ali Koç, konuya ilişkin gelen soru üzerine "Açıklanacak belgeleri bekliyoruz. Doğru dürüst yönetilen bir futbol olsa, Etik Kurulu 'Hemen belgeleri yollayın' der. Bu ikinci kez oluyor" dedi. Erden Timur, geride kalan sezonda vahim durumlar olduğunu belirterek, "Elimizde tüm belgeler var. Sezon sonunda her şeyi açıklayacağız" demişti. Sezon sonu bu sözleri hatırlatılan Timur, bu kez belge ifadesini kullanmadığını söyledi.

Ali Koç: İçeride iki köstebekleri var

Hakem atamalarına dair Galatasaray yönetiminin bir şeyler açıklayacağını anlatan Koç, "İçeride iki köstebekleri var. TFF hemen soruşturma açmalı. Geçen sene eski bir hakem (Ahmet Çakar'ı kast ediyor) bir şeylerden bahsetti. TFF yine sormadı. Bu adam (Çakar) TFF delegesi. Eyyamcılık veya cesaretsizlik. TFF derhal açıklama istemeli" dedi. 

İlgini Çekebilir
Ali Koç'tan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ziyaret
Habere Git

Ahmet Çakar'ın açıklamasını hatırlattı

Ahmet Çakar geçen yıl Beyaz TV'deki programda yaptığı açıklamada bir faal hakemle görüştüğünü ve kendisine "Fenerbahçe'yi şampiyon yapmayacaklar" dediğini açıklamıştı. Ancak bu açıklamalara rağmen TFF yönetimi, Çakar'ın açıklamalarına dair herhangi bir adım atmadı. 

Koç, Yusuf Günay'a köstebek demişti

Peki Ali Koç'un Galatasaray'a yönelik olarak TFF'de var olduğunu söylediği köstebekler kim? Aslında Koç, daha önce bir isim açıklamıştı. Bu isim halihazırda yeniden TFF yönetimine giren Yusuf Günay. Sarı lacivertliler geçen sezon Günay'ı köstebek olmakla suçlamıştı. Günay da buna yaptığı açıklamayla tepki göstermişti. Şimdi gözler, Ali Koç'un 'köstebek' dediği diğer ismin kim olduğuna çevrildi. 

Senin için hazırladığımız haberler