Kobe Bryant kimdir, kaç yaşında? Kobe Bryant neden öldü?

27.01.2020 - 01:56 | Son Güncellenme: 27.01.2020 - 01:56

Son gelen habere göre Kobe Bryant hayatını kaybetti. Spor camiasını yasa boğan haber az önce geldi. Kobe Bryant uçak kazasında hayatını kaybetti. Peki Kobe Bryant kimdir, kaç yaşında? Kobe Bryant neden öldü? İşte son dakika Kobe Bryant haberi

Son dakika dakika Kobe Bryant haberi... habere göre Kobe Bryant hayatını kaybetti. Spor camiasını yasa boğan haber az önce geldi. Kobe Bryant uçak kazasında hayatını kaybetti. Peki Kobe Bryant kimdir, kaç yaşında? Kobe Bryant neden öldü? İşte son dakika Kobe Bryant haberi... NBA takımlarından Los Angeles Lakers ile 5 kez şampiyon alan ve ABD Milli Basketbol Takımı ile 2 kez Olimpiyat Oyunları'nda altın madalya kazanan efsane basketbolcu Kobe Bryant, Kaliforniya'da geçirdiği bir helikopter kazasında hayatını kaybetti.

Los Angeles Polis Departmanı yaşanan kazada kurtulan olmadığını açıkladı. TMZ'nin haberine göre helikopterde bulunanlar arasında Kobe de bulunuyor.

Kobe Bryant neden öldü?
Son dakika Kobe Bryant öldü iddiası haberi... NBA takımlarından Los Angeles Lakers ile 5 kez şampiyon alan ve ABD Milli Basketbol Takımı ile 2 kez Olimpiyat Oyunları'nda altın madalya kazanan efsane basketbolcu Kobe Bryant, Kaliforniya'da geçirdiği bir helikopter kazasında hayatını kaybetti.

Kobe Bryant kimdir?
Kobe Bryant kimdir, Kobe Bryant, 1978 doğumlu Amerika'lı NBA oyuncusu. Los Angeles Lakers takımında şutör gard pozisyonunda oynayan ve lise çağlarından itibaren geleceğin büyük yıldızlarından birisi olarak gösterilen Bryant, takımıyla 2000, 2001 ve 2003 yıllarında NBA Şampiyonu oldu.

 

Senin için hazırladığımız haberler