EuroLeague Ekibi Kızılyıldız 12 Milyon Euro Maaş Bütçesi Açıkladı! Kimse İnanmadı

24.07.2023 - 19:27 | Son Güncellenme: 24.07.2023 - 19:47

EuroLeague ekibi Kızılyıldız yaptığı çok sayıda transfer ile gelecek sezon öncesi güçlü bir kadro oluşturdu. Sırp ekibinin açıkladığı maaş bütçesi ise herkesi şaşırttı.

EuroLeague Ekibi Kızılyıldız 12 Milyon Euro Maaş Bütçesi Açıkladı! Kimse İnanmadı

AJANSSPOR-HABER

Türk Hava Yolları EuroLeague'in Sırp ekibi Kızılyıldız yaz aylarında Avrupa'da transferin en hareketli ekiplerinden biri oldu. Gelecek sezon için yüksek hedefler belirleyen Kırmızı-Beyazlılar'ın yaptığı bütçe açıklaması herkesi şaşırttı.

12 milyon Euro'ya inanılmayacak transferler

Sırp ekibi bu yıl için oyuncu maaş bütçesinin 12 milyon Euro olduğunu açıkladı. Birden fazla yıldız oyuncuya imza attıran Kızılyıldız'ın bu açıklaması birçok kişi tarafından inandırıcı bulunmadı.

Belgrad'a yıldız yağmuru

Kızılyıldız şimdiye kadar; Milos Teodosic, Mike Tobey, Joel Bolomboy, Shabazz Napier, Yago Dos Santos, Adam Hanga, Rokas Geidraitis, Dejan Davidovac, Marko Simonovic gibi önemli isimlere imza attırarak büyük ses getirmişti.

İlgini Çekebilir
Holiganların tehditlerine boyun eğdi, Obra'yı üzdü!
Habere Git

Sezon ortası transferleri dikkat çekmişti

Geçtiğimiz sezon 9 milyon Euro'luk bir bütçe açıklayan Kızılyıldız sezon içerisinde yaptığı maliyetli Facundo Campazzo ve Luca Vildoza hamleleri ile oldukça şüphe uyandırmıştı. Sırp ekibi sezon içerisinde bütçe arttırımına dair bir açıklama yapmamıştı.

Ezeli rakibin transferine holigan müdahalesi

Kızılyıldız'ın Barcelona'dan ayrılan yıldız forvet Nikola Mirotic ile ilgililendiği iddia edilmişti. Sonrasında Kızılyıldız'ın ezeli rakibi Partizan KK ile anlaşan 32 yaşındaki oyuncunun transferine Kızılyıldız'lı taraftarların tehditleri mani oldu. Çok sayıda tehdit mesajı alan oyuncu transferden vazgeçtiğini açıkladı.

Senin için hazırladığımız haberler