Kırmızı kart gören Enis Destan özür diledi!

24.04.2024 - 23:33 | Son Güncellenme: 24.04.2024 - 23:39

Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında Trabzonspor ile VavaCars Fatih Karagümrük, Papara Park’ta karşılaştı. Bordo-Mavili takımda Enis Destan kırmızı kart gördü.

Kırmızı kart gören Enis Destan özür diledi!

AJANSSPOR-HABER

Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final ilk maçında Trabzonspor, sahasında karşılaştığı Fatih Karagümrük'ü 3-2 mağlup etti.

Enis Destan kırmızı kart gördü

Bordo-Mavili takımda 45. dakikada Enis Destan, topsuz alanda Ceccherini'ye yaptığı faul sonrası önce sarı kart gördü. VAR ile pozisyonu izleyen Ali Şansalan, sarı kartı iptal ederek Enis Destan'a kırmızı kart gösterdi.

Özür diledi

Sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Enis Destan, yaptığı hareketten dolayı özür diledi. Destan özür mesajında, "Karagümrük ile oynadığımız karşılaşmada pozisyon anının etkisiyle hiç yapmamam gereken bir hata yaparak takımımı yalnız bıraktığım için büyük bir üzüntü içerisindeyim.

Hayatım boyunca hatalarını kabul ederek düzeltmeye çalışan bir düşünceye sahip olduğumu belirtiyor; başta oyunun geri kalan kısmında yalnız bıraktığım takım arkadaşlarımdan, hocalarımdan ve her anımızda sonuna kadar bizimle beraber olduklarını hissettiren büyük Trabzonspor taraftarından; ayrıca rakip futbolcu arkadaşımdan tüm samimiyetimle özür diliyorum" ifadelerini kullandı.

Bu sezonki performansı

Bu sezon 34 maçta sahaya çıkan 21 yaşındaki forvet, 9 gol ve 5 asist kaydetti.

Senin için hazırladığımız haberler