11 kırmızı kartlı finalin kazananı Racing Club

07.11.2022 - 11:16 | Son Güncellenme: 07.11.2022 - 11:20

Boca Juniors ile Racing Club arasında oyanan Arjantin Şampiyonluk Kupası finalinde 11 kırmızı kart çıktı. Uzatmayı giden maçı kazanan Racing Clup oldu.

11 kırmızı kartlı finalin kazananı Racing Club

AJANSSPOR HABER

Arjantin Şampiyonluk Kupası'ndaki Boca Juniors ile Racing Club finaline hakemi Facundo Tello damga vurdu. Tello, 11 kez kırmızı kartına başvururken finalden mutlu ayrılan takım Racing Clup oldu.

Maç uzatmaya gitti

Arjantin Şampiyonluk Kupası finalinde Boca Juniors ile Racing Club, Parque La Pedrera Stadyumu'nda karşılaştı. Karşılaşmanın normal süresi 1-1 berabere sonuçlandı.

Maç bitmeden 2 kırmızı kart

Mücadelenin 90+5'inci dakikasında Boca Juniors'dan Villa, Racing Club'dan Carbonero hakem tarafından oyundan atıldı. 

İlgini Çekebilir
Arjantinli yıldız gözyaşlarıyla veda etti
Habere Git

Arbede çıktı

Racing Club, rakibini 118’inci dakikada Carlos Alcaraz’ın golüyle 2-1 öne geçti. Bu dakikadan sonra çıkan arbedeye yedek kulübesi de karıştı. 

Hakemden 9 kırmızı kart daha

Olayların yatışmasının ardından hakem Facundo Tello, yedeklerle birlikte 6 Boca Juniors, 2 Racing Club futbolcusunu oyundan attı. Boca Juniors Teknik Direktörü Hugo Ibarra da itirazlarından dolayı kırmızı kart gördü.

Kazanan Racing Club

11 kırmızı kartın çıktığı karşılaşma 2-1 Racing Club'un üstünlüğüyle sona erdi. Racing Clup futbolcuları, kupayı kaldırırken büyük sevinç yaşadı.

Senin için hazırladığımız haberler