Galatasaray'da flaş Victor Nelsson kararı

16.08.2024 - 15:18 | Son Güncellenme: 16.08.2024 - 15:27

Galatasaray'da Beşiktaş'a 5-0 kaybedilen Süper Kupa maçında yaptığı hatalar ve gördüğü kırmızı kartla tepki çeken Danimarkalı stoper Victor Nelsson hakkında flaş bir gelişme yaşandı.

Galatasaray'da flaş Victor Nelsson kararı

AJANSSPOR - HABER

Galatasaray, 25 yaşındaki stoper oyuncusu Victor Nelsson’un 2026 yılında sona erecek olan sözleşmesini 2028 yılına kadar uzatmak istiyor.

Maaşına zam yapılacak iddiası

Danimarkalı savunma oyuncusuna 2 yıl daha sözleşme teklif eden sarı-kırmızılılar, oyuncunun maaşına ciddi bir zam yapmayı planlıyor.

2028'e kadar sözleşme uzatma teklifi

Transfermarkt'ın Danimarka basınından Bold’dan derlediği habere göre, Galatasaray’ın Victor Nelsson'a oldukça cazip bir teklif sunduğu ve son şampiyonun savunma oyuncusunun 2028'e kadar uzatmak istediği belirtildi.

Nelsson teklifi değerlendiriyor

Haberde, Victor Nelsson’un 2023 sonbaharında çok mutsuz olduğu ve milli takımın stoperinin Galatasaray'ın sunduğu bir kontrat teklifini reddettikten sonra yedek kulübesine gönderildiği aktarıldı.

Ancak geçen süre zarfında, Galatasaray ile sözleşme uzatıp uzatmayacağı belirsiz görünen oyuncunun durumunda bir değişiklik olduğu ifade edildi. Sarı kırmızılıların 25 yaşındaki savunmacıya son derece cazip bir teklif götürdüğü ve oyuncunun bu teklifi değerlendirdiği aktarıldı.

Maaşı 1 milyon Euro'dan 2 milyonun üstüne çıkartılacak

Danimarkalı oyuncunun sözleşmesini 2028'e kadar uzatmak istendiği ve bu bağlamda Nelsson'a yıllık net 15 milyon kron, yani 2 milyon Euro üzerinde bir maaş teklif edildiği belirtildi. Bu rakamın bonuslar hariç olduğu bildirildi.

Nelsson’un Galatasaray'a transfer olduğunda, bonuslar hariç yıllık yaklaşık 7,5 milyon kron, yani 1 milyon euro maaş aldığı ve bu yeni sözleşme ile birlikte büyük bir maaş artışı olacağı bilgisi yer aldı.

İki lig, bir Süper Kupa şampiyonluğu yaşadı

Victor Nelsson, Galatasaray kariyerinde 127 maça çıkarken 2 Süper Lig ve 1 Süper Kupa kazandı. Danimarka Milli Takım formasını ise 12 kez giydi. Daha önce Tottenham, Sevilla ve Napoli gibi kulüpler Nelsson'u kadrosuna katmak istemesine rağmen bu transfer gerçekleşmedi.

Senin için hazırladığımız haberler