Kim Min Jae geri dönüyor! Bayern Münih...

23.03.2024 - 15:17 | Son Güncellenme: 23.03.2024 - 15:23

Fenerbahçe'den Napoli'ye oradan da Bayern Münih'e giden Kim Min Jae'nin sene sonunda Alman devinden ayrılacak tekrar İtalya'ya gideceği iddia edildi. Detaylar...

Kim Min Jae geri dönüyor! Bayern Münih...

AJANSSPOR HABER

Fenerbahçe'den Napoli'ye oradan da Bayern Münih'e giden Kim Min Jae'nin tekrardan İtalya'ya döneceği iddia edildi. İtalyan devi Güney Koreli yıldızı transfer etmek için devreye girdiği iddia edildi. Detaylar...

Inter transfer etmek istiyor

İtalyan basını Central do Italiano'da yer haberlere göre; Alman ekibinde gözden düşen Güney Koreli stoperi Inter kadrosuna katmak istiyor. Inter, başarılı savunma oyuncusunu transfer etmek için devreye girdiği iddia edildi.

Masaya oturacaklar

Milano ekibinin yaz aylarında Bayern ile masaya oturacağı belirtildi. Bayern Münih'te forma şansı bulmakta zorlanan yıldız oyuncununda Inter'e gidebilme ihtimalinin yüksek görüldüğü aktarıldı.

3 gole katkı sağladı

Bu sezon Bayern ile 28 maça çıkan Kim Min Jae, 1 gol ve 2 asistlik performans sergiledi. 

50 milyona transfer olmuştu

Geçtiğimiz yaz 50 milyon Euro bonservis bedeliyle Napoli'den Bayern Münih'e transfer olmuştu. Güney Koreli oyuncunun Alman ekibinden sene sonu ayrılacağı iddia edildi.

Napoli'ye 18 milyona transfer oldu

Fenerbahçe'de de forma giyen ve İtalyan devi Napoli'ye 18 milyon euroya transfer olan Kim Min Jea, gösterdiği performans sonrası Bayern Münih'e transfer olmuş bonservis rekoru kırmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler