Kim Kardashian’ın Eski Kaynı Eşcinsel Olduğunu Açıkladı

16.11.2022 - 23:25 | Son Güncellenme: 16.11.2022 - 23:29

Amerikalı magazin yıldızı ve oyuncu Kim Kardashian’ın eski eşi Kris Humphries’in kardeşi basketbolcu Isaac Humphries, eşcinsel olduğunu açıkladı. Detaylar.

Kim Kardashian’ın Eski Kaynı Eşcinsel Olduğunu Açıkladı

DIŞ HABER - AJANSSPOR

Avustralya Basketbol Ligi (NBL) takımlarından Melbourne United forması giyen oyuncu Isaac Humphries, eşcinsel olduğunu açıkladı. Takım arkadaşlarının da katıldığı basın toplantısında konuşan oyuncu, “Bu hayatımda yaptığım en zor konuşmalardan biri. Hayat bu zor şeyleri yapmak ve onlardan bir şeyler öğrenmek üzerine kurulu" dedi. 

“Karanlıkta hissettim” 

Oyuncu duygularını paylaşırken, “Sizinle kendim ve geleceğim hakkında bir şey paylaşmak istiyorum. Birkaç yıl önce kendimi yalnız ve karanlık bir yerde hissediyordum. Olmam gereken kişi olamıyordum. Bununla mücadele ediyordum. Cinsel kimliğimle mücadele ediyordum. Sonrasında eşcinsel olduğumu kabul ettim. Kendimden nefret ettim, tiksindim. Basketbol çevresinin bunu kaldırabileceğini sanmıyordum. Bulunduğum bir Pride topluluğunda aydınlanma yaşadım. Çok mutlu oldum. Yeni bir takıma nasıl katılacağım konusunda kafamdaki soru işaretleri kalktı. Kişiliğimi saklamamam gerektiğini anladım. Eğer bir takıma katılırsam bunu topluma açıklamaya karar verdim. Profesyonel atletler olarak insanlara örnek oluyoruz. Bunu yapmaktaki en büyük amacım insanlara kendilerini saklamamaları konusunda örnek olmak. İnsanlara göstermek istediğim şey, ne olursan ol iyi bir basketbol oyuncusu olabileceğin. Eşcinselsen de öyle. Herkes ne olursa olsun, istediği her şeyi yapabilir. İnsanlara göstermek istediğim şey bu.” ifadelerini kullandı. 

NBA Draft’ına katılmıştı 

2017 NBA Draft’ına katılan oyuncu herhangi bir takım tarafından seçilmemişti. Oyuncu sonrasında 2018-2019 sezonunda Atlanta Hawks ile kısa süreli bir sözleşme imzalamış ve NBA’de 5 maçta forma giymişti. Bu maçlarda ortalama 11 dakika süre alan oyuncu 3.0 sayı ortalaması tutturmuştu. Oyuncu daha sonra NBA G-League'de (Gelişim Ligi) Orlando Magic’in alt takımı olan LakeLand Magic’İn formasını giymişti. Burada da kısa dönem forma giyen oyuncu bu periyotta 8,8 sayı 5,9 ribaunt ortalamaları tutturmuştu. 

İlgini Çekebilir
Milliler gönül aldı
Habere Git

Kariyerinin çoğu Avustralya’da geçti 

24 yaşındaki oyuncu kariyerinde NBL ekiplerinden Sydney Kings, Erie Bayhawke ve Adaleide 36Ers formaları giydi. Son olarak Temmuz ayında Melbourne United forması giyen oyuncu, cinsel kimliğini burada takım arkadaşlarına açıkladı. 

Kim Kardashian’ın eski kaynı 

Isaac Humphries aynı zamanda Realite Show ünlüsü Kim Kardashian’ın eski eşi Kris Humphries’in kardeşi. Eski NBA oyuncusu Kris Humphries, Kim Kardashian ile 2009’da 48 gün süren bir evlilik yapmıştı. Kris Humpries, NBA’de 14 sezon boyunca Brooklyn Nets, Boston Celtics, Atlanta Hawks gibi takımların formasını giymişti.

Senin için hazırladığımız haberler