Kıbrıs provokasyonu geldi, Ergin Ataman çıldırdı! ''Beni oyundan atın...''

17.09.2024 - 00:27 | Son Güncellenme: 17.09.2024 - 08:41

Panathinaikos taraftarları, Maccabi ile oynadıkları hazırlık maçında 'Türklerden Kanlı Kıbrıs İşgali' pankartı açtılar. Ergin Ataman ise bu pankarta sinirlendi. Detaylar...

Kıbrıs provokasyonu geldi, Ergin Ataman çıldırdı! ''Beni oyundan atın...''

AJANSSPOR HABER

KIbrıs Rum Kesimi'nde oynanan maçta Panathinaikos taraftarları, Türkiye'ye işgalci göndermesi yapan pankart açtı. Bu pankart sonrası çıldıran Ergin Ataman sahaya girdi ve oyundan ihraç edildi. Detaylar...

Panathinaikos taraftarlarından işgal skandalı

Panathinaikos taraftarları Kıbrıs Barış Harekatı'nın 50. yılında tribünlerde, "Türklerden Kanlı Kıbrıs İşgali" yazan bir pankart açtı.

Ergin Ataman sahaya girdi, ihraç edildi

Maçın son periyodunda hakemlere itiraz eden Ataman, sahanın ortasına kadar girdi. Diskalifiye işaretini hakemden önce çift yumrukla yapan Ergin Ataman oyundan atıldı.

Pankart asıldı, Ataman kendini oyundan attırdı

Skandal pankart, maçta son çeyreğin bitimine 9:22 kala ekranlara gelirken bitime 8:57 kala Ergin Ataman, sahaya girdi ve hakemlere yönelik sert tepkileriyle birlikte kendisinin oyundan atılmasını talep etti.

Yunan basını kılıf aradı ama

Yunan basını, Ergin Ataman'ın Cedi Osman'a yapılan bir faule tepki gösterdiği için atıldığını ileri sürdü. Ancak haberin devamında pankartın aynı dakikalarda açıldığı, Ergin Ataman'ın bu pankarta sinirlendiği için de kendini attırmış olabileceği belirtildi.

Senin için hazırladığımız haberler