Khabib'in varlıklarına el konuldu, Conor McGregor'dan hamle gecikmedi

25.07.2024 - 11:00 | Son Güncellenme: 25.07.2024 - 11:33

Dağıstan asıllı Rus UFC dövüşçüsü Khabib Nurmagomedov'un mal varlıklarına el konuldu ve Rusya Federasyonu'ndan çıkması yasaklandı. Conor McGregor ise Khabib'in evine talip oldu.

Khabib'in varlıklarına el konuldu, Conor McGregor'dan hamle gecikmedi

Rusya'da 3,5 milyon Amerikan Doları ödenmemiş vergi borcu bulunan Khabib Nurmadomedov'un Dağıstan'daki evine ve lüks otomobil koleksiyonuna el konulması için çalışma başlatıldı.

Khabib'in vergi borçları yüzünden banka hesapları donduruldu

Rus basınından Mash'ın aktardığı bilgilere göre Khabib Nurmagomedov'un Rus hükümetine bildirilen 3,5 milyon Amerikan Doları ödenmemiş vergi borcu var. Rusya'nın bu vergi borcunu tahsil etmek için yaptığı hamle ise belli oldu. Khabib'e 5 Temmuz'da bir davanın açılmasının ardından ünlü boksörün Rusya Federasyonu'ndan ayrılması yasaklandı. Khabib'in tüm banka hesapları da donduruldu.

Khabib'in varlıklarına el konuldu

Rusya'nın Khabib'in vergi borçları için bir diğer hamlesi ise 900 bin Amerikan Doları değerinde bir icra takibi başlatması oldu. Federal Vergi Servisi'ne milyonlarca dolarlık borcu olan Khabib için icra memurları, el konulması ve satılması amacıyla bir arama prosedürü başlattı. Ünlü boksörün el konulan varlıklarının arasında ise Dağıstan'daki aile evi ve lüks araba koleksiyonu da var.

İlgini Çekebilir
UFC'de kemerin yeni sahibi oldu! Khabib'in halefi
Habere Git

Khabib'in el konulan arabalarının değeri nedir?

Vergi borçları yüzünden mal varlıklarına el konulan Khabib'in araba koleksiyonunda ise şu arabalar yer alıyordu:

Ferrari California T: 300 bin Amerikan Doları

Mercedes-Benz AMG GT S: 161 bin Amerikan Doları

Mercedes-Benz S-Serisi bir araç: 122 bin Amerikan Doları

BMW 7 Serisi bir araç: Tahmini değeri 101 bin Amerikan Doları

Toyota Land Cruiser ve bir Tacoma: İkisinin toplam değeri 130 bin Amerikan Doları

Conor McGregor'dan Khabib'e mesaj

Khabib Nurmagomedov'un vergi borçları ile başının derde girmesinin ardından İrlandalı boksör Conor McGregor, Khabib'e mesaj attı. Khabib'in el konulan evine talip olduğunu belirten McGregor mesajında şunları söyledi: "Kardeşim, devletten ailenin evini satın almak için başvuru yaptım çünkü senin buna paran yetmiyor. Evi aldıktan sonra ortasına s**cağım. Kardeşim, tuvalet kağıdı nerede?"

Senin için hazırladığımız haberler