Kerem Tunçeri'nin ifşa olan mesajları davasında yeni gelişme: 8 yıl hapis...

11.12.2021 - 18:11 | Son Güncellenme: 11.12.2021 - 18:39

Eski basketbolcu Kerem Tunçeri geçen yıl Aslı Enver ile aşk yaşadığı iddialarıyla gündeme gelmiş daha sonrasında ise bu aşk daha filizlenmeden eski basketbolcunun birçok kadın ile olan mesajlaşmaları ifşalanmıştı. Daha sonra ise Tunçeri bu mesajları ifşalayan kadınlardan şikâyetçi olmuştu. Bugün ise ifşalanan mesajlar davasında yeni bir gelişme yaşandı. Detaylar haberimizde...

Kerem Tunçeri'nin ifşa olan mesajları davasında yeni gelişme: 8 yıl hapis...

Geçtiğimiz yıl adı Aslı Enver ile aşk dedikodularına karışan eski basketbolcu Kerem Tunçeri aynı dönemde birçok kadın tarafından ifşa edilen mesajları ile herkesi şaşkınlığa uğratmıştı.

Birçok kadın birbiri ardına eski basketbolcu ile olan yazışmalarını paylaşmış, ifşa olan  mesajların üzerine ise Kerem Tunçeri mesajlarını ifşalayan kadınlardan şikâyetçi olmuştu.

Alkolün etkisindeydim

Kerem Tunçeri ile mesajlaşmalarını ifşalayan kadınlardan biri olan Instagram fenomeni  Elif Şen savcılıkta bu konu hakkında ifade vermiş ve Kerem Tunçeri ile sosyal medya üzerinden tanıştıklarını, sohbetlerinin ise 6 ay boyunca devam ettiğini ifade ederek mesajları bir anlık sinir ile ifşaladığını, o sırada alkolün etkisinde olduğunu ve pişman olduğunu belirterek Tunçeri'den özür dilemişti.

8 yıl hapis istemi

Bugün ise bu davada yeni bir gelişme yaşandı. Savcılık Kerem Tunçeri ile yazışmalarını ifşalayan Instagram fenomeni Elif Şen için 8 yıl hapis istedi.

Senin için hazırladığımız haberler