Kerem Demirbay, muhabiri böyle tersledi: "İstersen yönetimi çağırayım abi"

28.08.2024 - 00:34 | Son Güncellenme: 28.08.2024 - 01:38

Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Kerem Demirbay, Young Boys karşısında aldıkları 1-0'lık yenilgi sonrasında değerlendirmelerde bulundu. İşte detaylar...

Kerem Demirbay, muhabiri böyle tersledi: "İstersen yönetimi çağırayım abi"

AJANSSPOR - HABER

UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turu rövanş maçında Young Boys'a 1-0 mağlup olan Galatasaray toplamda 4-2'lik skorla Devler Ligi'ne veda etti.

Maç sonu Galatasaray'da Kerem Demirbay, değerlendirmelerde bulundu. Demirbay, ayrıca röportajda maaş soran muhabiri tersledi.

Deneyimli futbolcu futbolun çok basit olduğunu ifade ederek Avrupa Ligi'nde kendilerine yakışanı yapacaklarını söyledi. Tecrübeli orta saha, Türkiye'yi temsil edemedikleri için üzgün olduklarını dile getirdi.

"Galatasaray için, ülkemiz için üzgünüm"

Kerem Demirbay açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"Öncelikle üzgünüz bugün böyle bir maç geçirdiğimiz için. Şampiyonlar Ligi'ne giremedik. Galatasaray'a yakışanı yapamadık. Avrupa Ligi'ne kaldık. Üzgünüz. Futbol çok basit. 90 dakika sonunda ya yenilirsin ya kazanırsın. Bugün başaramadık. Galatasaray için ülkemiz için üzgünüm. Ama Avrupa Ligi'ne girdik. Camiamızı ve ülkemizi temsil etmek istiyoruz. Yolumuza devam edeceğiz"

"Hiç kimseye hediyem yok"

Forma rekabeti hakkında da Kerem Demirbay, "Gabriel hepsi kardeşimdir. Saygım sonsuz. Ama burası Galatasaray, burada büyük karakterler var. Hiç kimseye hediyem yok. Çalışan alır. Kendisini seviyorum, saygılı. Çalışmaya devam." dedi.

Muhabiri tersledi

Öte yandan Kerem Demirbay, muhabirin iki takım arasındaki maaş bütçesini hatırlatması üzerine muhabiri tersledi. Kendisinin futbolcu olduğunu söyleyen Demirbay, konunun muhattabı olarak Galatasaray yönetimini gösterdi.

İşte Kerem Demirbay ile muhabir arasında yaşanan o dialog:

  • Soru: "Üzgünsünüz ama arada ciddi anlamda maaş bütçesi farkı var. Neler söylersin?"
  • Kerem Demirbay: "İstersen yönetimi çağırayım, onlara sor? Ben futbolcuyum. Benimle alakalı değil"
Senin için hazırladığımız haberler